ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Віктор Щадей, який закидав яйцями Віктора Погорєлова, буде радити Віктору Балозі

    27 апреля 2024 суббота
    68 переглядів
    Віктора Щадея призначили радником голови Закарпатської ОДА Віктора Балоги

    Щодо свого призначення пан Щадей зазначив: “Губернатор звернувся до громадської кампанії “Пора!”, аби та делегувала людину на посаду радника голови ОДА. “Пора!”: якщо ми боролися за нову владу, то маємо йти в цю владу, аби не втратити її та пильнувати демократію. Обрали мене”.

    Лідера закарпатської “Пори!” Віктора Щадея, який наприкінці січня закидав яйцями мера Ужгорода Віктора Погорєлова, призначили радником голови Закарпатської ОДА Віктора Балоги.



    На новій посаді В. Щадей, за його словами, й далі боротиметься з усіма проявами кучмізму. Він, на думку Лідера закарпатської “Пори!”, ще живий, бо як інакше пояснити той факт, що днями йому (Щадеєві) висунули обвинувачення в хуліганстві, тому радникові губернатора загрожує до чотирьох років ув’язнення. Йдеться саме про той випадок, коли В. Щадей закидав яйцями ужгородського мера.



    Сам новопризначений говорить про ситуацію таке: “Справа мала бути адміністративною, але надійшла вказівка ще кучмістського керівництва перекваліфікувати її в кримінальну. Крім того, ще не закрили справу, коли мені підкинули зброю. Отже, влада змінилася, а кучмізм залишився”. Коли відбудеться суд у справі про яйцеметання.

    В. Щадей не знає. До речі, ГК “Пора!” висунула В. Щадея кандидатом у депутати Закарпатської обласної ради від Воловецького району. Тут обиратимуть депутата замість загиблого ректора УжНУ Володимира Сливки, в доведенні до самогубства якого підозрюють екс-губернатора Івана Різака.

    Іван Колодій, Ужгород


    Хто ж він, ужгородский «Че Гевара»? Фото Віктора Щадея

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Балога опустився. Що може порадити сопля в обмотці? Скоріше би Щадея відправили за грати, щоб не знущався над закарпатцями, сволота така!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    патріот, ти проти Щадея?
    ну тоді ми йдемо до тебе