ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ю.Тимошенко: "Я вважаю, що з мене вийшов би зовсім непоганий прем’єр-міністр"

    27 апреля 2024 суббота
    34 переглядів

    Юлія Тимошенко вважає, що у парламенту вистачить голосів для затвердження її прем'єр-міністром, але вона не піде в опозицію до Віктора Ющенка, якщо він не внесе її кандидатуру. "Я вважаю, що з мене вийшов би зовсім непоганий прем’єр-міністр", - сказала Тимошенко в ефірі "5 каналу".

    На питання, чи хоче Тимошенко бути прем’єром, вона сказала: "Я котрий рік хочу долучитися до наведення порядку в країні". Коментуючи, чи піде Тимошенко в опозицію, якщо Ющенко не внесе її кандидатуру, Тимошенко сказала: "Навіщо так говорити?... Є певні коаліційні домовленості, і якщо Віктор Андрійович внесе мою кандидатуру до парламенту, буде більш ніж достатньо голосів на мою підтримку". "Підтримка буде дуже вагомою", - додала Тимошенко.

    "Якщо мені не дадуть можливості це зробити (навести лад в країні), це буде нелогічним. Але це не значить, що я почну негативно впливати на процеси. Я буду підтримувати Віктора Андрійовича", - зазначила Тимошенко.

    Тимошенко також наголосила, що після перемоги Ющенка "бізнес мусить бути відділений від влади". "Люди, які мають бізнес, не повинні претендувати на місця в уряді", - сказала вона.

    Коли ведучий став нагадувати, що вона також бізнесмен, Тимошенко сказала: "В 1999 Леонід Данилович Кучма успішно зачистив будь-який мій бізнес". "До 1999 року бізнес був випадковістю в моєму житті, політика – моє справжнє покликання", - сказала Тимошенко.

    "Ніякі компанії не належить ні мені, ні моїм друзям, ні знайомим. Покладаючи руку на серце, я скажу, що не маю відношення до жодного бізнесу і не хочу мати".

    Тимошенко також сказала ведучому "5 каналу", що він такі ж питання має поставити і Петру Порошенку, який одночасно є і бізнесменом. "Власником "5 каналу" є Петро Порошенко, який має відношення до бізнесу. І я хочу, щоб ви його так само посадили в студію і допитали", - сказала Тимошенко.

    "Я категорично проти будь-якого кришування будь-якого бізнесу урядом, силовими структурами. Якщо таке почнеться, то це завершення того, що ми робили на майдані. Я можу сказати точно, коли я піду в опозицію. Коли побачу, що нова влада, не дай Боже, робить те ж, що і стара влада", - додала вона.

    "В команді Віктора Андрійовича є прекрасні люди, і їх більшість. Якщо з'являться люди, які творитимуть інтригу, гратимуть на бізнес-інтересах, вони будуть відторгнуті. Вони відживуться, відсохнуть", - також сказала Тимошенко.

    Як відомо, головними претендентами на посаду прем'єра є Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Анатолій Кінах та Олександр Мороз.

    Гаряча лінія
    В Украине началась кампания по выборам премьера
    Петушиные бои-2005
    Провал Юлии Тимошенко в Донбассе
    Кучма удовлетворил Тимошенко

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору