ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку 2007 року на Закарпатті виявлено 12 самовільних вирубок лісу

    18 июня 2024 вторник
    20 переглядів

    На Закарпатті під час спільного рейду міліції та працівників держлісгоспу в урочищі Верхтирня села Люта Великоберезнянського району було виявлено самовільну вирубку хвойного лісу.

    Незабаром знайшлася і вантажівка, яка перевозила деревину. За кермом машини був 60-ти річний місцевий мешканець Юрій, який не зміг пред’явити документів ні на вантажівку ЗІЛ, ні на ліс, що він перевозив. Навіть номерних знаків на машині не було. За фактом самовільної вирубки лісу порушено кримінальну справу.

    А на Міжгірщині у міліцію надійшло повідомлення з місцевого «Агролісу» про те, що в урочищі Чорторий села Верхній Бистрий невідомі особи вирубали 43 кубометри смереки. Сума завданих збитків становить понад 20 тис. грн. Прибувши на місце пригоди правоохоронці виявили заховану деревину, влаштували засідку і, невдовзі, побачили кінну підводу з двома молодиками, які взялися завантажувати крадену деревину. Їх затримали. Причину гра біжки лісу пояснили просто: дуже потрібні гроші.

    «Уже цьогоріч дільничні інспектори виявили в області 12 фактів незаконного вирубування лісу. По всіх випадках вирішуються питання про порушення кримінальних справ», — повідомив начальник відділу громадської безпеки УМВС полковник міліції Петро Буц, повідомляє "Мукачево.net".
    Закарпаття: Порушників лісового законодавства притягають до суду

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору