ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року на пожежах у Закарпатті загинуло 40 людей

    26 июня 2024 среда
    25 переглядів

    До редакції “UA-Reporter.com” надійшло Звернення до закарпатців управління МНС України в Закарпатській області, текст якого подаємо нижче:

    ЗВЕРНЕННЯ ДО ЗАКАРПАТЦІВ!

    У другій половині жовтня в нашій області суттєво погіршилася пожежна обстановка. Це пов’язано з початком так званого осінньо-зимового пожежонебезпечного сезону, впродовж якого на пожежах зазвичай гине та травмується найбільша кількість людей. Вже сьогодні кількість пожеж наближається до 700, а економічні втрати від них склали більше ніж два мільйона гривень. Вогняне лихо принесло горе в 40 родин, ще 34 закарпатці отримали травми

    Особливо непокоять пожежі у житловому секторі, де їх стається майже 90 відсотків від їх загальної кількості. З початком осінньо-зимового пожежонебезпечного періоду – небезпека виникнення пожеж набуває справді загрозливих масштабів. Через зниження температури навколишнього середовища люди починають використовувати для обігріву помешкань саморобні електроприлади з відкритими нагрівальними елементами та газові плити. Такі порушення елементарних вимог пожежної безпеки та людська недбалість призводять до вогняного лиха. Неправильна експлуатація пічного опалення також стала справжньою бідою.

    Інколи її можна уникнути, своєчасно полагодивши електричний провід чи опалювальну піч. Не можна нехтувати правилами пожежної безпеки та думати, що зі мною подібного не станеться і пожежа мене не торкнеться. Це хибна думка. Вогонь ніколи не питає дозволу, щоб зробити свою “чорну” справу.

    Тому звертаємось до вас, шановні краяни, з проханням бути уважними у поводженні з вогнем і пам’ятати, що лише суворе дотримання правил пожежної безпеки – запорука вашого благополуччя. Щоб не трапилося лиха, своєчасно очищуйте димоходи від сажі, не використовуйте для розпалювання пічок легкозаймисті речовини, не залишайте доглядати за пічним опаленням дітей! Не порушуйте правил обладнання та експлуатації електричного устаткування та побутових електроприладів.

    Дорогі краяни! Будьте обережними! Пам’ятайте! Ваші здоров’я і життя у ваших руках!

    Центр пропаганди Управління МНС України в Закарпатській області
    На Закарпатті горіло село Пушкіно
    На Закарпатті від вогню ледь не пропав 79-річний селянин
    На стадіонах Закарпаття гинуть люди!
    Незабаром на Закарпатті нікому буде гасити пожежі!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору