ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські депутати-нашоукраїнці переказали дітям-сиротам майже 15 тисяч гривень

    20 мая 2024 понедельник
    22 переглядів

    З ініціативи Закарпатської обласної ради, облдержадміністрації та благодійного фонду „Клуб Альтруса Ужгород” започатковано акцію „Кожній дитині — родину”.

    На заклик допомогти фінансово дітям, які позбавлені батьківського піклування, відгукнулися депутати Закарпатської обласної ради від Блоку „Наша Україна”. На засіданні депутатської фракції одностайно вирішили надати посильну грошову допомогу у рамках акції.

    На сьогоднішній день нашоукраїнці вже зібрали майже 15 тис. грн., які переказано на рахунок благодійного фонду „Клуб Альтруса Ужгород”. Акцію також презентували учора, 20 серпня, під час мистецького фестивалю „На Синевир трембіти кличуть”, однак вона не завершилася. Збір коштів для закарпатських дітей-сиріт триває, тому нашоукраїнці звернулися до своїх колег-однопартійців та членів інших партій теж долучитися до благородної справи.

    Кошти можна переказати на р/р 260064918 МФО 312345, ІК 22106325 Закарпатський обласний філіал АПБ „Аваль” з поміткою „Кожній дитині – родину!”.

    Для довідки. Нині на Закарпатті діє 18 дитячих будинків сімейного типу та 5 прийомних сімей. Ще майже 500 дітей-сиріт перебувають на державному утриманні.
    На Синевир трембіти кличуть
    КРУ: Як на Закарпатті вирішується проблема бездоглядності дітей?
    Як живеться закарпатським "дітям вулиць"?
    Закарпаття: У Сваляві відкрився обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору