ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські податківці вилучають підозрілу алкогольну продукцію

    23 июня 2024 воскресенье
    49 переглядів

    У Закарпатській області продовжується операція “Акциз”. Працівники податкової міліції продовжують вилучати алкогольну продукцію, походження якої викликає у них сумнів. Ось деякі факти.

    УЖГОРОД. У складських приміщеннях, що та належать приватному підприємцю Анатолію В., виявлено на зберіганні 18 тисяч пляшок горілки "Пшенична Сотка" та 8 тисяч "Сторічна Сотка" з марками акцизного збору, що викликали сумнів щодо їх автентичності.

    Горілку вартістю 193,4 тисячі гривень, яку виявили працівники податкової міліції під час огляду вантажного автомобіля "Рено", який належить МП "С..." зі Львова, вилучено та передано на відповідальне зберігання. Окрім розбіжностей щодо асортименту, який було вказано у документах, і в тому, що транспортувалося, у податкових міліціонерів виникла ще підозра на те, що марки акцизного збору підроблені.

    Тому 24 тисячі пляшок горілки до ужгородського приватного підприємця Анатолія В. поки не потрапили.

    ВОЛОВЕЦЬКИЙ РАЙОН. На території посту ДАІ "Нижні Ворота" було зупинено вантажний автомобіль "МАN", завантажений 21 тисячою пляшок горілки. Під час огляду вантажу виявлено, що на пляшки наклеєні підозрілі марки акцизного збору.

    Тячів. Працівниками податкової міліції у селі Нересниця Тячівського району оглянуто складські приміщення, які належать приватному підприємцю Івану Б.

    27,5 тисяч пляшок горілки вартістю 105 тис. грн., походження яких викликали сумнів у податківців, вилучені та передані на відповідальне зберігання.

    РАХІВСЬКИЙ РАЙОН. На спецпосту "Лазещина" у вантажному автомобілі "DAF", яким керував мешканець Тернопільської області, виявлено 26 тисяч пляшок горілки "ГРААЛЬ Пшенична". При огляді товару у податківців виникла підозра, що марки акцизного збору не є справжніми. Горілку вартістю 180 тисяч грнивень вилучено та передано на відповідальне зберігання.

    МУКАЧЕВО. У приміщенні складу-магазину "А...", що належить приватному підприємцю, виявлено в реалізації горілку та вино, походження яких викликало сумнів у податківців.

    ДПА у Закарпатській області
    Закарпаття: Податкова міліція ставить "греблі" горілчаним "рікам"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Начальник Дпи пан Иванчо Вас Вас! Прекратите выполнять грязные заказы со стороны Балоги и Ледиды в отношении предпринимателя Васюты!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Якщо п.Васюта невозив би отруту до області то ніхто б його незміг чіпати адже є закони, а друга сторона медалі податків скільки бюджет недополучив і по третє треба ще розібратись хто йому дозвіл дав на торгівлю алкоголем адже його приміщення невідповідають стандартам. Тому попросив би всіх органів влади не беріть у нього "взятки" та припиніть безлад який він робить. Не робіть зі злодіїв жертв

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну, нарешті! Дякуємо Вам, працівники податкової міліції, Ви - молодці! Показники якості Вашої роботи - конкретні і вагомі. Думаю, що багато закарпатців вдячні Вам за вилучення алкогольної продукції з "липовими" марками акцизного збору. Як би там не лаяли Вас ті, яким є що втрачати на прибутку з алкогольної продукції підпільниї цехів, або ті, які вже прямують до алкогольного психозу,- продовжуйте працювати і далі так само добросовісно, бо ви вносите значний вклад у боротьбу з алкогольною залежністю - найпотворнішою формою деградації людини.