ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські регіонали зробили ставку на підприємців

    27 мая 2024 понедельник
    51 переглядів

    Як уже повідомляв “UA-Reporter.com”, в Ужгородському прес-клубі відбулася зустріч представників ЗМІ з першою п’ятіркою кандидатів у депутати Закарпатської обласної ради, висунутих Закарпатським обласним відділенням Партії регіонів. Отже, виборчий список до облради очолюють голова Закарпатського обласного відділення Партії регіонів, голова спостережної ради АТЗТ „Міжгірський лісокомбінат” Олександр Ледида, голова Перечинської районної ради Іван Качур, голова Виноградівської райорганізації Партії регіонів Іван Бушко, радник голови правління ВАТ „Закарпатінтерпорт” Федір Харута та директор СЦА „Україна” Олег Адамчук.

    Олександр Ледида зауважив, що у двадцятці Партії регіонів є представники усіх районів краю. А щодо наповнення списку бізнесменами прокоментував, що вважає це нормальною ситуацією, адже успішні регіонали-кандидати „у своєму житті вже щось довели”. Олександр Ледида також наголосив: „Чимало з наших кандидатів є меценатами, які допомагають соціально незахищеним верствам населення, церковним громадам та іншим. Тобто вони вже давно беруть участь у суспільному житті і зможуть активніше займатися цим, будучи депутатами”. Регіонали кажуть, що не збираються відстоювати інтереси своїх підприємницьких структур в обласній раді. Очільник Партії регіонів на Закарпатті вважає, що його „двадцятка” — найпотужніша. Однак не виключає, що у списку можливі зміни: деяких кандидатів буде вилучено із прохідної частини.

    Учасники прес-конференції не назвали очікуваного ними результату на виборах, однак висловили упевненість у своїй перемозі. На думку Олександра Ледиди, жодна з політичних сил не набере в області 25%, усе ж перше місце буде за Партією регіонів. Свою упевненість політик аргументував тим, що в області Партія регіонів найкраще структурована у порівнянні з конкурентами, а кожен з 12 тисяч її членів має свою власну команду. Успіх Партії регіонів принесе ще й те, вважає Ледида, що люди розчарувалися у новій владі. На його думку, в багатьох районах на державні посади прийшли аматори, які півроку тільки вивчали коло своїх обов’язків. Симпатій до регіоналів додали, на думку О. Ледиди, і чимало звільнень нинішньою владою прихильників синьо-білих, зокрема, освітян: „Незаконно звільнені директори шкіл, які підтримали „не того кандидата” — це, звичайно, наш електорат”, — вважає лідер закарпатських регіоналів.

    Найбільше симпатизують партії, на думку закарпатських регіоналів, у Перечинському, Хустському, Тячівському та Великоберезнянському районах. Крім того, великі надії політики покладають на Виноградівщину. О. Ледида запевнив, що Партія регіонів не має ворогів на Закарпатті і планує співпрацювати з усіма політичними силами. Однак про політичні конфігурації, на його думку, говорити не просто зарано, а й небезпечно.

    Кандидати до обласної ради торкнулися положень Програми регіонального розвитку Закарпаття. Так, регіонали мають намір лобіювати розвиток туризму, сприяти залученню інвестицій, підтримувати відновлення діяльності СЕЗ та ТПР.

    Доповідачі також повідомили, що невдовзі на Закарпаття приїде один найбагатших людей України, кандидат у депутати ВРУ від Партії регіонів Ринат Ахметов. Область також мають намір відвідати лідер партії Віктор Янукович та інші високопоставлені партійці. Точна дата їх приїзду буде вирішена 4 березня під час з’їзду ПР.

    Представники Партії регіонів також продемонстрували звернення до керівних органів обласних осередків політичних партій, у якому йдеться про необхідність продемонструвати „належний рівень культури між партійних взаємин, толерантних виборчих перегонів”. Регіонали закликають колег „відмовитись від чорного піару та брутального навішування ярликів своїм опонентам”. У зверненні також є заклик пам’ятати Святе письмо, зокрема, цитату „Хто мурий і розумний між вами? Нехай він покаже діла свої в лагідній мудрості добрим поводженням”.
    Ахметов і Янукович закидають Закарпаття грошотоннами?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору