ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський міраж: Лжепартійне життя в дії!

    08 мая 2024 среда
    55 переглядів

    На порозі в Європу закарпатці зовсім не схильні до консерватизму, але навіть школярі були страшенно вражені, коли почули, що в області існує і пробує претендувати на увагу виборців крайова філія КПУ(о) — Компартії України (оновленої).

    В закарпатській облдержадміністрації вважають, що партієподібне утворення справді є і очолює його такий собі чоловік Олександр Кривцов. Налічує воно наразі 47 чоловік, об’єднаних чотирма партосередками.

    Лідер цієї технологічної партійки в Закарпатті в 1990-х роках повважав, що його дружину образили при розподілі майна комунального підприємства "Смерічка", і вирішив активно втрутитися в роботу профспілки. Профспілкова організація проголосувала проти його присутності на зборах. Це зробило Олександра К. дуже злим — він назвав декого з керівників "місцевими мерзотниками", відповідними рухами в тазостегнових суглобах показував, що розправиться з ними з допомогою своїх непересічних статевих ознак... Цей бешкет не зійшов хулігану з рук. Його засудили на одн рік ув’язнення, але через три місяці О.К. потрапив під амністію.

    І от черговий бешкет чоловіка — партійний.

    Місцеві комуністи та представники соціологічних організацій провели опитування серед населення. Виявилося, що про таку дивну КПУ(о) в області ніхто не чув. Згадували тільки СДПУ (о). Але ж то зовсім з іншої опери.

    Про конкретні справи "партійців" пана-товариша Кривцова ніхто не чув, бо їх не було.

    Конкретне лише, що підібралася під вище столичне замовлення в гірському краю завзята група самозванців-заробітчан "під масть" вищих очільників КПУ(о). Ніякої політичної діяльності за "верхами" і "низами" КПУ(о) немає, бо бути не може. Вона створена, щоб "підставити" справжніх комуністів, які принципово захищають в Україні інтереси трудящих.

    Подумайте, шановні читачі, давно діючі партії не можуть необхідних вісімсот тисяч гривень заплатити за участь у виборчих перегонах, а новосповита КПУ(о) з чиєїсь кишені платить. І не тільки. Ще й "гатить" скажені гроші в свою рекламу на телебаченні, радіо, в пресі. Справжні ж комуністи за шістнадцять років партійної роботи за незалежності України стільки своїх внесків не зібрали.

    Лідер закарпатських комуністів Іван Мигович навіть не чув про таку "силу", що пробує грати роль істинних комуністів, і сподівається, що закарпатці не помітять першого номера в списку, а тільки — тринадцятий. Істинний!

    Антон ВАРКАН, м.Ужгород
    Володимир Алексій — робочого люду Закарпаття представник...
    Ужгород: Перший секретар Закарпатського обкому КПУ Іван Мигович прозвітував перед краянами за нардепівську діяльність та презентував книгу "Захищаючи права закарпатців"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ага, в "істинній" КПУ також всі від сохи та станка. Один галтук Марксиста-Ленінця коштує як кілька пенсій, а відома комуністка взагалі на трибуну ВР випирається в буржуазних окулярах DG.