ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: цінова ситуація на ринку м’ясо-молочної продукції

    18 апреля 2024 четверг
    92 переглядів

    Як констатувалось на селекторній нараді в Закарпатській облдержадміністрації, останнім часом ціни на м’ясо в регіоні зросли. Вище середньообласних ціни на молоко в містах Берегові, Ужгороді та Хусті, а також в Перечинському, Свалявському і Хустському районах.

    Щоправда, за останні чотири дні вони не зростали. Чого не скажеш про м’ясо: свинина подорожчала в середньому на гривню в порівнянні із середньообласним показником в Ужгороді, Мукачеві, Берегові, а яловичина — на стільки ж теж в обласному центрі і в Мукачеві. Натомість ціна на сало зросла на 1 гривню практично у всіх адміністративних одиницях області і на сьогодні становить 13-14 гривень.

    Як повідомили "UA-REPORTER.COM" у прес-службі ОДА, розпорядженням голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Різака встановлені граничні торговельні надбавки (в розмірі 15% до оптової ціни виробника або митної вартості) при реалізації яловичини, свинини, м’яса птиці, ковбас варених, молока, сиру, а також макаронних виробів, круп, цукру, масла тваринного та олії. Керівник області доручив правоохоронним та контролюючим органам, керівникам виконавчої влади на місцях вжити дійових заходів щодо недопущення зростання цін, так як "вартість продуктів має бути реальною", наголосив Іван Різак.
    Гранична торгівельна надбавка на основні продукти харчування на рівні 15% вводиться на Закарпатті

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору