ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Громадянин Італії намагався вивезти старовинні музичні інструменти, глиняні глечики та ...штик часів Першої світової війни

    26 июня 2024 среда
    42 переглядів

    Перетинаючи українсько-словацький кордон на Закарпатті на автомашині марки "Mitsubishi Pajero Sport", громадянин Італії намагався вивезти з України старовинні музичні інструменти та глиняні глечики. Як повідомила "UA-Reporter.com" прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, при проходженні митного контролю 53-річний італієць обрав режим “зеленого коридору”. Однак, митниками було виведено іномарку із “зеленого коридору” і запропоновано водію заповнити митну декларацію. У ній чоловік вказав про наявність у нього 500 доларів США та 2500 Євро. У боксі поглибленого огляду в салоні авто були виявлені не задекларовані та не заявлені при усному опитуванні предмети старовини: акордеон, гармонь, які знаходились на підлозі під передніми та задніми сидіннями. Крім цього, в багажному відсіку автомашини інспектори виявили чотирьохструнну домбру, 2 глиняні глечики та чотирьохгранний штик до гвинтівки періоду І Світової війни, який знаходився у ніші разом з ключами для демонтажу коліс.

    Таким чином італієць порушив митні правила, не вказавши в декларації про переміщувані через кордон України предмети старовини, які наразі вилучені і відправлені для експертної оцінки.
    При перетині кордону житель м.Ужгород намагався ухилитися від сплати належних платежів
    Закарпаття: На Чопській митниці затримано понад 36 тонн контрабандного пташиного фаршу сумнівної якості
    Закарпатські безпекарі вилучили в контрабандистів 7 тонн м’яса на суму понад 100 тисяч гривень
    Закарпаття: На військових складах Мукачівщини "зберігалися" 30 тонн чорного металобрухту невідомого походження

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору