ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На КПП "Лужанка" у громадянина Угорщини вилучено медичні препарати з вмістом психотропних речовин на суму 15 245 гривень

    05 мая 2024 воскресенье
    57 переглядів

    В зону митного контролю пункт пропуску „Лужанка” заїхав легковик „Хонда Акорд”, який слідував із Угорщини в Україну. Працівники Виноградівської митниці приділили велику увагу цьому автомобілю, оскільки, згідно з орієнтуванням УСБУ в Закарпатській області, угорський громадянин міг переміщувати через митний кордон медпрепарати з вмістом психотропних речовин.

    Під час митного контролю автомобіля у речовій скриньці салону серед паперів оперативники виявили не заявлений до митного контролю обмотаний клейкою стрічкою пакунок, у якому знаходився резиновий презерватив, загорнутий у паперову серветку. У презервативі знаходились пігулки білого кольору з написом "ROCHE 2" в кількості – 490 штук, повідомляє прес-служба Держмитслужби України.

    Слід зазначити, що згідно висновку експерта Ужгородської служби з експертного забезпечення митних органів, вилучені пігулки містять похідне бензодіазепіну-клоназепам, що є психотропною речовиною, обіг якої обмежено і стосовно якої допускають виключення деяких заходів контролю.

    Пігулки та автомобіль вилучено на загальну суму 15245,00 грн.

    Цікаво, хто був гурманом – замовником таких пігулок?
    Через закарпатське КПП в Україну намагалися ввезти отруйні ліки!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цей препарат досить широко використовується в ЄУ.