ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На посту ДАІ в Нижніх Воротах зупинили мікроавтобус із м’ясопродукцією сумнівного походження

    29 мая 2024 среда
    46 переглядів

    Під час проведення спільних заходів з працівниками Мукачівського взводу ДПС УДАІ УМВС України в Закарпатській області та УСБУ в Закарпатській області податкові міліціонери обласної ДПА на території поста ДАІ “Нижні Ворота” у Воловецькому районі провели огляд мікроавтобусу “Форд Транзит”, яким керував Валерій Р. з м.Мукачево.

    У вантажному відсіку знаходилася м’ясопродукція та копченості іноземного походження, зокрема 995 кг. сардельок, 235 кг. крил курячих та інше, повідомили у відділі зв’язків з громадськістю, ЗМІ та масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Закарпатській області. Однак документів, які б свідчили про походження вказаного товару та його власника, а також сертифікати відповідності на продукти харчування іноземного походження були відсутні. З часу затримання транспортного засобу до закінчення проведення огляду вантажу власник товарно-матеріальних цінностей не з’явився.

    Отож, м’ясні вироби загальною вагою 1600 кг., орієнтовною ринковою вартістю близько 18,0 тис. гривень вилучено та передано на відповідальне зберігання в холодильні приміщення до встановлення власника, проведення подальшої перевірки та прийняття рішення згідно з діючим законодавством.
    Закарпаття: Затримане на українсько-угорському кордоні м’ясо виявилося небезпечним для здоров’я
    Закарпатські безпекарі вилучили в контрабандистів 7 тонн м’яса на суму понад 100 тисяч гривень
    На Закарпатті повнісінько м’ясного фальсифікату!
    Закарпаття: Пасажирський "Ікарус" був "нашпигований" ковбасами, свиним м’ясом, сардельками та сосисками...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору