ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: На річці Боржава збудують нову дамбу

    02 июня 2024 воскресенье
    48 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", вчора на Закарпатті перебував міністр МНС України Нестор Шуфрич. На робочій нараді щодо вирішення проблеми захисту населених пунктів Закарпаття від паводків міністр, зокрема, зазначив наступне, інформує прес-служба МНС:

    „Зараз є велика програма в об’ємі 70 млн. грн. для врегулювання протипаводкових заходів в басейні ріки „Тиса”. Сьогодні ми мали можливість переконатися, що дійсно в селі Великі Ком’яти є реальна загроза систематичного підтоплення з боку ріки Боржава. Треба зауважити, що у 1986 році без будь яких дозволів та без урахування пропускних можливостей, тут була побудована дамба. У зв’язку з цим було прийняте рішення частково зменшити висоту старої дамби, а з іншого боку побудувати нову, яка дасть можливість втримати в прогнозованих межах воду в разі розливу. Якщо вже відбудеться підтоплення, вода буде направлена не в бік будинків де живуть люди, а в інший бік, на поля.”

    Нестор Шуфрич також повідомив: „Сьогодні було досягнуто домовленості з жителями села Великі Ком’яти, що вони дадуть згоду на будівництво нової дамби, розуміючи ту загрозу, яка виникає кожного року у зв’язку із паводками. Вже у вересні розпочнеться будівництво нової дамби, і вже до кінця року будівництво буде завершено. І я переконаний, що завдячуючи спільним зусиллям Держводгоспу, місцевої влади та регіональних підрозділів МНС, у 2008 році в даному населеному пункті такої загрози вже не буде.”
    В Ужгороде Нестор Шуфрич заявил, что опасные отходы "Премикс" вывезут из Закарпатья
    Закарпаття: Міністр МНС Шуфрич ознайомився з протипаводковими спорудами та умовами зберігання угорського "Преміксу"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору