ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Обласний ветеранський семінар відбувся на Мукачівщині

    21 мая 2024 вторник
    23 переглядів

    Вчора на базі Мукачівського району відбувся обласний семінар голів міськрайонних організацій ветеранів України, який пройшов під головуванням голови Закарпатської обласної ради ветеранів Івана Юрійовича Бігунця.Темою семінару стало обговорення завдань обласної, міських і районних рад ветеранів щодо поліпшення стилю роботи та підвищення активності первинних організацій, у відповідності до рішень IV з’їзду Організації ветеранів України. Також йшлося і про взаємодію органів соціального захисту населення з ветеранськими організаціями щодо соціального захисту ветеранів війни, праці та людей похилого віку, повідомляє "Мукачево нет".

    Відкрили семінар голова Мукачівської районної ради Іван Михайло та заступник голови Мукачівської райдержадміністрації Василь Бігунець, які коротко проінформували присутніх про роботу, яка ведеться районною владою у плані соціального захисту осіб похилого віку.

    Нині у Мукачівському районі налічується близько 20 тис. пенсіонерів, з яких 6,5 тис. ветеранів праці та 1,0 тис. ветеранів війни. Цьогоріч районною радою було прийнято близько 11 програм, які направлені на соціальне забезпечення жителів Мукачівщини, в тому числі і ветеранів.

    У рамках семінару, представники ветеранських організацій краю побували також у Мукачівському аграрному технікумі, на трикотажній фабриці „Мрія”, у районному герентологічному Центрі та у селі Ракошино, де ознайомилися з діяльністю діючих при цих закладах ветеранських організацій.
    Закарпатським інвалідам війни ремонтуватимуть квартири позачергово й безкоштовно
    Мукачево: Закарпатські "афганці" обговорили шляхи й механізми зміцнення ветеранського руху в регіоні
    "Вікова" спартакіада фінішувала в Ужгороді
    Ветерани Закарпаття звернулися до молоді рідного краю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору