ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Президент України Віктор Ющенко покинув країну і відбув до Румунії з одноденним робочим візитом

    18 июня 2024 вторник
    27 переглядів

    Як повідомили в офіційному інтернет-представництві Глави держави, в рамках візиту відбудеться зустріч Президента України з Президентом Румунії Траяном Бесеску.

    Глави держав обговорять питання двосторонніх політичних взаємостосунків, установу діяльності Українсько-румунської спільної президентської комісії, торговельно-економічну, трансграничну і міжрегіональну співпрацю, співпрацю у сфері забезпечення прав національних меншин, питання європейської і євроатлантичної інтеграції, енергетичної безпеки і тому подібне.

    Також передбачено, що президенти двох країн візьмуть участь у церемонії відкриття мостового переходу через р. Тиса на українсько-румунському кордоні і введення в дію пункту пропуску «Солотвіне – Сигету – Мармацієй», передає "УНІАН".

    Крім того, планується, що Президент України в місті Сигету-Мармацієй відвідає український ліцей імені Тараса Шевченка і поспілкується з українською общиною повіту Марамуреш.

    В поїздці Президента супроводжують голова Державної митної служби України Олександр Єгоров, перший заступник голови Державної прикордонної служби Павло Шишолін, голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олег Гаваши, заступник глави Секретаріату Президента України Олександр Чалий.
    Віктору Ющенку сподобалось, як на Закарпатті борються з повенями
    Віктор Ющенко та Ференц Дюрчань відкрили в закарпатському селі угорську школу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору