ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Пункт пропуску "Ужгород" на українсько-словацькому кордоні набуває нового вигляду

    23 июня 2024 воскресенье
    47 переглядів

    Сьогодні голова Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші провів виїзну нараду на новоспорудженому вантажному терміналі на міжнародному автомобільному пункті пропуску "Ужгород", що на українсько-словацькому кордоні. В нараді взяли участь керівники Ужгородської митниці та відповідних структур, що задіяні у спорудженні терміналу.

    На сьогодні вантажний термінал практично готовий – освоєно понад 2,3 мільйона євро, виділених в рамках програми ТАСІС за рахунок технічної допомоги Європейської Комісії. Залишилось завершити незначні роботи по облаштуванню території. Тож голова облдержадміністрації дав доручення завершити всі роботи, щоб державна комісія вчасно прийняла об’єкт в експлуатацію.

    Інше не менш важливе питання, яке розглядалось на нараді, – будівництво під’їзної дороги до МАПП “Ужгород”. Її спорудження одночасно з будівництвом вантажного комплексу є невід’ємною умовою Європейської Комісії при відкритті фінансування другої черги, яка передбачає реконструкцію пасажирського терміналу МАПП «Ужгород». Кошти має виділити українська сторона. Наразі гроші на спорудження дороги почали надходити і роботи вже ведуться. Олег Гаваші дав низку доручень щодо прискорення робіт по спорудженню під’їзної дороги, повідомили "UA-Reporter.com" в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської ОДА.
    КПП "Ужгород": Євросоюз виділив кошти на будівництво вантажного терміналу, а на пасажирський — гроші не дасть!
    Ужгород: Віктор Янукович запевнив, що під’їзна дорога до українсько-словацького кордону буде збудована ще до кінця 2007 року
    Термінал на українсько-словацькому кордоні реконструюють. За кошти Євросоюзу!
    У прикордонному Чопі збудують контейнерний термінал

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору