ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Штраф за полювання на карпатського оленя — 15 тисяч гривень!

    04 июля 2024 четверг
    29 переглядів

    Закарпатські природоохоронці запровадили значні штрафи для порушників законодавства у сфері полювання та мисливства. Зокрема, незаконне добування оленя коштуватиме браконьєрам 15 тисяч гривень.

    Як повідомили в Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища у Закарпатській області, шляхом лімітування Держуправління також регулює використання природних лісів на Закарпатті (промисловий збір грибів та дикорослих ягід). Так, минулоріч обмеження на збір, наприклад, чорниці на Закарпатті становило1847,1 тон, грибів - 2217 тон, повідомив ЗІКу перший заступник начальника Державного управління екології і природних ресурсів у Закарпатській області Анатолій Поляновський.

    Торік вперше на Закарпатті було прийнято рішення щодо осінньо-зимової заборони на вилов риби у зв’язку з нерестом струмкової форелі у рибогосподарських гірських водоймах.
    Закарпатская ферма — единственная в своем роде в Украине
    Карпати. Олені спускаються із гір
    В Іршавському районі Закарпаття створено національний природний парк “Зачарований край”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ..." 15 тисяч гривень "... Звiдки така сума ? Кодекс Украiни про адмiнiстративнi правопорушення ст.85 "Грубе порушення правил полювання (полювання без належного на те дозволу, ..." тягне за собою накладання штрафу на громадян вiд пяти до восьми неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян..." А це аж нiяк не 15 тис. гривнiв.