ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: В Ужгороді пройшов VI-й обласний фестиваль-конкурс ігрових програм "Грайлик-2007"

    01 июля 2024 понедельник
    31 переглядів

    В Ужгороді відбувся VI обласний фестиваль-конкурс ігрових програм "Грайлик", який організували управління культури Закарпатської облдержадміністрації та Ужгородське училище культури. Проходив цей захід у Закарпатському обласному ляльковому театрі. "Цього року географія учасників була значно ширшою, — каже директор фестивалю Людмила Ухач. — Окрім команд з Рахівщини, Міжгірщини, Мукачівського, Виноградівського районів та колективів училища культури в цікавих іграх та конкурсах узяли участь і глядачі".

    Другого дня на Театральній площі журі нагородило дипломами та цінними подарунками переможців і учасників фестивалю. Голова журі Михайло Митровка сказав, що "цей фестиваль має стати перевіркою професійної майстерності організаторів дозвілля, сприяти підняттю престижу працівників культури, збагатити роботу закладів культури новими ігровими програмами".

    Організатори щиро вдячні за допомогу в проведені фестивалю керівникам ТОВ "Дендро Плюс", кафе "Рубін", АСТ "Вексель", Благодійному фонду "Доркас" та приватному підприємцю Р.Філяк і чекають на "Грайлика-2008".
    На Закарпатті — "Грайлик-2006"
    На Закарпатті відбувся обласний фестиваль ігрових програм "Грайлик-2005"
    В області буде проведено кілька фестивалів
    "Гаряча лінія" Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодці списали гроші.