ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Відтепер на ринках у Хусті торгуватимуть за правилами?

    06 мая 2024 понедельник
    30 переглядів

    Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» на ХХІІІ сесії Хустської міськради затверджено «Правила торгівлі на ринках у м.Хуст». Правила визначають обов’язки адміністрацій ринків та окремих продавців, містять перелік заборонених до продажу товарів та умови реалізації окремих видів продукції. Відтепер, висловили "UA-Reporter.com" сподівання у прес-службі Хустської міськради, робота міських ринків контролюватиметься прозоро, відповідно до затверджених Правил, що убезпечить покупців, створить відповідні умови та захистить саме місто від стихійних базарних нагромаджень. Адміністрація ринку, згідно з Правилами, зокрема, окрім як справляти ринковий збір, має ряд важливих зобов’язань: підтримувати територію ринку в належному стані, забезпечувати продавців торгівельними місцями за профілем торгівлі, засобами вимірювальної техніки і торгівельним інвентарем, встановити на доступному місці достатню кількість контрольних вагів, відповідати за безпечний рух людей і транспортних засобів тощо. Продаж окремих непродовольчих товарів дозволено лише за наявності сертифікатів відповідності чи ліцензій (наприклад, ювелірні вироби, ліки та лікарські рослини, пестициди і агрохімікати тощо).

    На ринках забороняється продавати зброю, армійське спорядження, білизну зі штампом організацій і підприємств, пальне, балони з побутовим газом, наркотичні засоби, піротехнічні вироби та вибухові засоби, порнографічні видання.

    Правила також обумовлюють процедуру ринкового збору, особливості торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами та інші особливості торгівлі на ринках.
    У закарпатському Хусті введено в дію новий водогін
    До Всеукраїнського Клубу мерів увійшов лише один міський голова — Хустський
    Тепер священнослужителів готують і в закарпатському Хусті
    Мешканці закарпатського Хуста засипають владу скаргами на теплопостачання

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору