ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Затримані на Рівненщині нелегали прямували у бік Закарпаття

    27 апреля 2024 суббота
    81 переглядів

    Вісьмох нелегалів, які намагалися перетнути Рівненщину двома легковиками, затримали працівники Рівненської окремої роти дорожньо-патрульної служби ДАІ.

    Близько 20-ої години інспектори на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Богданівка зупинили для перевірки документів “ЗАЗ Деу Ланос”, авто радіотаксі. „У салоні легковика працівники ДАІ Віктор Поліщук й Олександр Соловей побачили четверо іноземців, серед яки і неповнолітні, — розповіла старший інспектор Рівненської ОР ДПС ДАІ Інна Березовська. — Пасажири не пред’явили документів, які б засвідчували їх особи та дозволяли перебування на території України.”

    За кілька хвилин ще один автомобіль цієї ж марки, але уже поблизу Калинівки затримав інший наряд ДАІ. У його салоні знову ж їхали четверо іноземців. „Як пояснили обидва водії, пасажирів вони підібрали у Києві та намагалися їх перевезти до Львова, — повідомила Інна Березовська. — Вік іноземців — від 18 до 29 років, одному з хлопців, які їхали з ними дев’ять років, іншому — п’ятнадцять.

    Обох водіїв (а це 36-річний Володимир та 32-річний Юрій зі Львова) доставили у Корецький райвідділ міліції, де нині вони пояснюють свої дії слідчим. Дорослих чужинців розмістили ж у Рівненському приймальнику-розподільнику. Підлітки з Афганістану оселилися тимчасово у притулку для неповнолітніх.

    За даним фактом порушена кримінальна справа і триває слідство. Усі затримані афганці перебуватимуть у Рівному доти, поки не вирішиться питання про повернення на батьківщину, туди, звідки вони вирушили, аби знайти кращу долю.

    ОГО

    Пресечена попытка двух групп нелегальных мигрантов незаконно пересечь госграницу Украины
    Состоялся суд над людьми, тайно перевозившими из Закарпатья более полусотни нелегалов
    Закарпаття. У громадянина Словаччини на пропускному пункті Тиса” конфісковано “БМВ” вартістю більше півмільйона гривень
    На українсько-словацькому кордоні вилучено авто з контрабандою на суму майже 146 тисяч гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору