ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жартівника-мінера вирахували правоохоронці Закарпаття

    21 июня 2024 пятница
    31 переглядів

    Ужгородський міськвідділ міліції повідомив, що знайдено «жартівника», який нібито замінував школу №10 в Ужгороді 8 квітня.

    «Зловмисником» виявився 14-річний підліток, 8-класник цієї ж школи. За фактом неправдивого повідомлення про загрозу життю громадян порушено кримінальну справу (ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу, що передбачає штраф від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів або арешт до шести місяців, або обмеження волі до п’яти років). Крім того, батькам жартівника доведеться компенсувати виїзд і роботу правоохоронців із пошуку вибухівки, а це - кілька десятків тисяч гривень.

    ***

    8 квітня близько 12 години дня до чергової частини міськвідділу міліції подзвонив невідомий, котрий підлітковим голосом повідомив, що у приміщенні ЗОШ № 10 закладено вибуховий пристрій. За лічені хвилини до школи були стягнуті співробітники МНС, УСБУ, фахівці вибухотехнічного центру при УМВС, а також «швидка» в супроводі ДАІ. Силовики евакуювали з приміщення близько 500 учнів і педагогів, після чого з допомогою службових собак ретельно перевірили всю будівлю. Жодної вибухівки не виявлено, повідомив ЗІК.
    В Ужгородській ЗОШ №10 шукали вибуховий пристрій
    В обласному центрі Закарпаття завівся телефонний "жартівник"
    В Ужгороді "замінували" Закарпатський обласний краєзнавчий музей
    Київську школу "замінував" ...учень 3-го класу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору