ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року на Закарпатті на предмет дотримання податкового законодавства перевірено 10 400 юридичних і фізичних осіб

    30 апреля 2024 вторник
    61 переглядів

    Крім того, проведено 2 860 оперативних перевірок щодо дотримання вимог готівкового обігу та розрахункових операцій, обліку товарів і виручки.

    Як повідомили "UA-REPORTER.COM" у прес-службі ДПА в Закарпатській області, за наслідками контрольно-перевірочної роботи до бюджетів усіх рівнів донараховано понад 38 млн. грн. податків та фінансових санкцій. Велика увага приділяється роботі по розширенню бази оподаткування за рахунок підвищення ефективності господарювання підприємств, відображення у податковому обліку реальних доходів, зменшення збитковості окремих суб'єктів шляхом аналізу та визначення напрямів поліпшення їх фінансово-економічної діяльності. Внаслідок цього протягом року сума задекларованих збитків зменшилась у 3 рази, а кількість збиткових підприємств - з 128 на початок року до 25 за наслідками 9 місяців. Зросла прибутковість господарювання, що позитивно позначилося на надходженнях цього податку до бюджету. До сплати податку на прибуток нинішнього року додатково залучено більше 270 підприємств, які раніше декларували збитки або не мали прибутків.

    Водночас контрольно-перевірочна робота засвідчує, що мінімізація податкових зобов'язань - явище доволі поширене на підприємствах. У ході контрольно-перевірочної роботи віртуальні "витрати" зменшено майже на 84 млн. гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору