ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новорічні Карпати зростуть у ціні ...на 70 відсотків!

    01 мая 2024 среда
    23 переглядів

    ...Ще кілька років тому українці в кращому випадку їздили на відпочинок раз на рік. Тепер же фахівці туристичної галузі констатують: наші співвітчизники відпочивають двічі, а то і тричі на рік. А причина цьому, мовляв, - зростання добробуту громадян України. Із початком осені туристичний сезон не закінчується, а лише набуває нових напрямів. Туроператори вже сьогодні мають готові пропозиції щодо того, де краще провести осінні канікули, та починають збирати заявки на новорічно-різдвяний відпочинок.

    «Найдалекоглядніші туристи, - розповідає директор туристичної фірми «Наутiлус» Ольга Левчук, - уже домовилися з бабцями-горянками про те, що на новорічні свята винайматимуть у них житло в Карпатах».

    Як передбачають туроператори, відпочинок у Карпатах на різдвяних канікулах коштуватиме від 70 гривень на день за «койкомісце» в готелі (вдвічі дешевше - у місцевих мешканців). Прокат лиж - 20-45 гривень за добу (залежно від якості оснащення), підйомник - 4 гривні за одне піднімання. Харчування обійдеться не менше ніж 30 гривень за обід. Таким чином, якщо намагатися на всьому економити і відпочивати не тиждень, а днів п'ять, то на людину треба буде витратити не менше ніж 1000 гривень.

    За словами менеджера туристичної фірми «Стиль-тур» Наталії Бобушко розповіла, в Карпатах ціни на цей сезон зростуть на 10-20 відсотків (це компенсація за подорожчання продуктів та енергоносіїв, а не результат покращення умов відпочинку), а під час новорічних свят «стрибнуть» на 50-70 відсотків порівняно з минулим сезоном.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору