ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Біля Ужгороду відбудеться конференція Спілки вірмен Закарпаття

    26 квітня 2024 п'ятниця
    18 переглядів

    У п’ятницю, 2 березня, о 16.00 у готелі-ранчо «Золота гора» (с. Барвінок Ужгородського району) відбудеться конференція Спілки вірмен Закарпаття.


    У заході візьмуть участь представники вірменських громадських організацій – члени Правління Спілки вірмен України з усієї України, голова Спілки вірмен України Вілен Шатворян, а також Надзвичайний і Повноважний Посол Вірменії в Україні Андраник Манукян, архієпископ Вірменської Апостольської Церкви в Україні – голова Української єпархії Вірменської Апостольської Церкви архієпископ Григоріс Буніатян. На конференцію також запрошені голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, голова Закарпатської облради Іван Балога, мер Ужгорода Віктор Погорєлов.
    На зібранні мова йтиме серед іншого про розвиток співпраці закарпатської вірменської громади з органами виконавчої влади, будівництво вірменських церков у регіонах України та підготовку до ІІІ Всеукраїнського фестивалю вірменської народної творчості «Моя Вірменія».
    Усіх, хто хоче взяти участь у заході, просимо повідомити про це за телефоном: 050-5498307. Транспорт для журналістів буде організовано. Виїзд у п’ятницю, 2 березня, о 15.00 від редакції «Закарпатської Правди» (м. Ужгород, вул. Станційна, 16/1). Перед початком конференції передбачено спілкування поважних учасників з пресою.
    Довідкова інформація щодо самої конференції – за тел. 067-656-89-98 (Діана Мкртчян).

    .

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Когда уже и русины на "Золотой Горе" соберутся и пообщаются?

    Похожие новости