ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські міліціонери вдосконалювали навики стрільби

    03 липня 2024 середа
    35 переглядів
    Ужгородські міліціонери на полігоні розгорнули навчальні стрільби

    На військовому полігоні поблизу міста Чоп, Ужгородського району відбулися навчальні стрільби зі стрілецької зброї для особового складу Ужгородського міськвідділу міліції УМВС України в Закарпатській області, покращення вогневої підготовки та набуття правоохоронцями стійких навичок у володінні зброєю. У навчаннях взяли участь майже всі працівники міськвідділу міліції.


    На полігоні розгорнули навчальні місця, де з учасниками було проведено інструктаж з дотримання заходів безпеки при поводженні з вогнепальною зброєю, також вивчали умови виконання вправ, тренувалися у підготовці до стрільби, одноманітності прицілювання, розбирали й збирали автомати.
    Упродовж дня міліціонери вправлялися у володінні автоматом Калашникова АКСУ-74У та пістолета Макарова, під чітким керуванням заступника начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковника Вячеслава Григор’єва та інспектора сектору кадрового забезпечення старшого лейтенанта міліції Валерія Наймана. Практичну вправу контрольних стрільб стражі порядку виконували по цілям, що з’являються, з положення «лежачи».
    Вогонь вели як одиночними так і автоматичними чергами. Усього, кожен правоохоронець на виконання вогневих завдань мав по 30 набоїв калібру 5,45 мм. з автомата Калашникова АКСУ-74У З та 9 набоїв калібру 9 мм. з пістолета Макарова.
    За підсумком практичних занять визначили кращих у виконанні практичної стрільби та виставлено відповідні оцінки.

    Діана ДОРОГІЙ,
    Ужгородський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору