ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Обережно із петардами... можуть і пристрелити з дробовика! ОНОВЛЕНО (ВІДЕО)

    26 квітня 2024 п'ятниця
    70 переглядів
    Чоловік з мисливської зброї вистрілив у групу дітей, які грали петардами

    Чоловік з дробовика розстріляв дітей через їх пустощів петардами

    В селі Димитрове Броварського району Києва чоловік з мисливської зброї вистрілив у групу дітей, які грали петардами.


    Повідомляється, що неповнолітній хлопець отримав вогнепальне поранення голови. За фактом хуліганських дій відкрито кримінальне провадження.


    До чергової частини Броварського відділу поліції від медичного працівника місцевої лікарні надійшло повідомлення, що на приймальний спокій доставлений 14-річний житель села Димитрове з вогнепальним пораненням шиї, нижньої щелепи.


    На місці вчинення правопорушення працівники поліції встановили, що п'ятеро дітей поблизу залізничної колії грали петардами. Розважаючись, вони кидали їх у металеву трубу, де вогняна забава зривалася з сильним гуркотом. Сусід, який жив навпроти, кілька разів зробив дітворі зауваження, але вони не реагували. Тому, розлючений чоловік взяв мисливську рушницю і вистрілив у їхній бік, після чого відразу пішов до себе.


    Правоохоронці затримали зловмисника за місцем проживання. Ним виявився 52-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за дрібне хуліганство. При проведенні медичного огляду встановлено, що чоловік вживав алкоголь.


    Вилучене мисливську гладкоствольну рушницю направлено на проведення відповідних експертиз.


    За виявленими фактами відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове слідство триває.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору