ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Несподівана розв'язка жорстокого вбивства дівчини, якій розбили череп і видряпали на її спині осколками скла решітку

    26 квітня 2024 п'ятниця
    102 переглядів
    І хто ж справжній вбивця?

    Вбивство, яке сталося в Мелітополі , вразило своєю жорстокістю. Молоду дівчину забили до смерті і видряпали на її спині осколками скла решітку.

    У студії програми "Глядач як свідок" на ТК Україна спробували встановити, хто ж той нелюд, який майже п'ять років тому позбавив дівчину життя.

    19-річна Альона Клюєва поверталася після зустрічі з друзями додому одна. А вже наступного ранку 21 квітня 2011 року в глухому куті, під парканом школи-гімназії №19 в Мелітополі випадковий перехожий виявив понівечене тіло дівчини. Обличчя студентки залізничного коледжу було знівечене до невпізнання. Череп розбитий на осколки, спина порізана у вигляді решітки. Слідство швидко вийшло на слід підозрюваного. Виявилося, що жорстокий вбивця - це 19-річний Володимир Самойленко. Його вирахували по мобільному вбитої. Суд засудив хлопця до 12 років в'язниці, але вже після трьох з половиною років утримання під вартою, його відпустили додому.

    Справа про звіряче вбивство Альони Клюевой відправили на повторне розслідування, але підозру з Володимира Самійленка не зняли. Невже слідство запроторило до в'язниці невинну людину? І хто ж справжній вбивця? Відповідь на це питання, яке дали експерти в студії, став повною несподіванкою.



    Читайте також: Жорстоке вбивство у Дніпропетровську: власнику іномарки намагалися відрізати статевий орган

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору