ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

49-річний мукачівець побив свою 95-річну бабусю за постійні повчання.

    26 квітня 2024 п'ятниця
    28 переглядів
    Життя літньої жінки забрав її 49-річний онук.


    До Мукачівського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть 95-річної мукачівки. Лікарі встановили, що старенька пішла з життя не з власної волі. Про це свідчили тілесні ушкодження на тілі покійної.

    Як з’ясувалося, життя літньої жінки забрав її 49-річний онук. Підозрюваний спочатку не визнавав своє вини, проте пізніше зізнався у скоєному. Хоча й запевняє, що вбивати бабцю наміру не мав.

    Онук проживав разом із покійною. По обіді нетверезий чоловік повернувся додому. В гості до них завітала його мати. Жінки сіли на кухні "гоститися". Пізніше матір пішла додому, а бабця почала докоряти онуку, що той безтолковий. Мовляв, не працює, пиячить, через що від нього втекла жінка з трьома дітьми.

    Нетверезий чоловік не втримався й накинувся на стареньку з кулаками. Каже, що вдарив лише кілька разів і пішов із дому. Коли ж повернувся додому, то старенька вже була мертва.

    Вбивця втік з дому. Померлу матір виявила дочка, яка й зателефонувала на "швидку". Але рятувати вже не було кого.

    Чоловіка правоохоронці знайшли на вулиці й доставили до відділу поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.


    Читайте також: Загибель Дмитра Решко розділила жителів села Старобичево на два табори: одні впевнені, що чоловік самостійно звів рахунки з життям, інші стверджують - Дмитра вбили

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору