ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородский ресторан "Фанфан" получил отличие - "Ревизор рекомендует"

    02 мая 2024 четверг
    161 переглядів
    По оценке Ольги Фреймут, ресторан "Фанфан" - один из лучших ресторанов

    Известная телеведущая Ольга Фреймут нашла в Ужгороде учреждение общественного питания, которое получило почетную награду "Ревизор рекомендует". Этим местом стал известный ресторан "Фанфан", расположенный на улице Корзо в центре Ужгорода.

    По словам Ольги, ресторан "Фанфан" - один из лучших ресторанов. Телеведущая была приятно поражена европейским уровнем обслуживания, а также уровнем кухни.

    Ольга пришла в "Фанфан" поужинать: заказала луковый суп и рыбу (сибас). По словам директора ресторана Татьяны Костик, гостье блюда понравились. Телеведущая проверила также чистоту кухни и туалета, отметила большое количество цветов в учреждении (особенно в WC).

    Привлекла ревизора и живая канарейка, которая, однако не захотела петь для "ревизора".

    Длилась проверка три часа. Уже через полчаса после появления Ольги Фреймут ресторан наполнили ее почитатели, которые наблюдали за процессом. Официантов появление гостей не взволновало, они отвечали на все коварные вопросы ведущей и продолжали обслуживать гостей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    все куплено зарание!!!тут нечему удивляться

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    гельмінтоноси

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гелмінтоноси

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    красивый ресторан) уютно и красиво) отличное обслуживание) Не понимаю, что так много шума вокруг "ревизора", я например и знал, что такая передача существует(
    А насчет того, что пустили на кухню, думаю, что не правильно) нефиг там разным ошиваться, не "ревизорам", не депутатам вообще никому

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    сексуальна сучка!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гнати мітлою з центральної частини Ужгорода. Задовбали
    навколишні квартири музикою із під'їзда.

    Аватар пользователя Отчаянная

    Комментарий: 

    Особисто я, в заклад, де є наліпка, "Ревізр рекомендує", заходити не хотіла б. Адже чого можна ще очікувати від власників, які заради рейтингу свого закладу, пускають телеведучу, а щей цілу купу знімальної групи на кухню!!! Може вони наступного разу, для піару пустять якогось бомжа на кухню. Навіть працівники СЕС на кухню заходять в халатах, ковпаках, і мало не в бахілах. Звідки я знаю, де до цього ходила чудова жіночка Оля Фреймут і коли вона в останнє руки мила... А її от так просто пускають до продуктів.
    І поясніть мені, яке вона має право викликати міліцію, якщо її не хотять пустити в заклад? Поняття фейсконтролю в нас ще ніхто не відміняв. Ресторан -- це приватна власність! В ресторані відвідувачі ведуть приватне життя! Ніякий журналіст не може порушувати право людини не бути знятим, а ще й показаним по центральному телеканалу на всю країну.
    І програма сама по собі дуже примітивна. Я розумію, якби Оля відкрила і розкрутила одну-дві мережі готельно-ресторанних комплексів і хоч щось в цьому б розуміла. А так, грош ціна її наліпкам.
    ІМХО.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Особисто я в заклад, де є наліпка "Ревізр рекомендує", буду заходити з довірою та задоволенням. Адже від власників, які не бояться показати заради поваги до споживачів, а значить, і рейтингу свого закладу, телеведучу, можна очікувати лише хороше. А ті хто бояться, значить, їм є що приховувати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Shiver me timbers, them's some great ifnomration.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А якже право споживача не бути отруєним продуктами, які невідомо як і де купувалися, зберігалися і готувалися?! І право на те, щоб подивитися, що ж твориться у тій святій "приватній власності", яка пов'язана із громадським харчуванням, а отже і здоров'ям людей?! Високі ціни у нас(!) НЕ Є ГАРАНТІЄЮ ЯКОСТІ. Подивись кілька програм "Ревізора" і побачиш, який "гадюшатник" буває на кухні у дуже пристойних (з першого погляду) закладах. А тому власнику закладу, кому нема за що боятися і що приховувати, не соромно показати кухню. І піар тут ні до чого. Мета програми - захист прав споживачів.

    Аватар пользователя Отчаянная

    Комментарий: 

    А як же право споживача не бути отруєним продуктами, які були промацані руками Олі Фреймут? Хто зна, а може бюджетом їхньої програми, не заплановано купляти рукавич на кожен ресторан?
    А вона що, простежує звідки ті продукти були привезені? І прораховує чому суп у Фан Фані коштує 59 грн, з якої золотої картоплі він зварений?
    А от простежує вона чи миються яйця в трьох водах та спеціальному дезинфікуючому розчині? Перевіряє Олічка лише чи правильно розташовані продукти в холодильнику. Але я думаю, що навряд чи хтось отрується від зберігання помідорів та сиру на одній полиці...
    В будь якому разі, задля забезпечення прав споживачів, шановна Ольга Фреймут, по закону, не має право переступати поріг кухні закладу громадського харчування. І на місці СЕС я б запиталася у всіх власників ресторанів, де вона робила перевірку, з якого дива її туди добровільно пускали!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не думаю, что в Киеве сидят одни некомпетентные идиоты, которые хуже закарпатских спецов знают, ЧТО можно по закону, а чего нельзя.
    И если простой поверхностный осмотр выявляет порой столько нарушений, что становится страшно, то что в таком случае можно извлечь на поверхность, копни глубже?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Молодцы "Фан-Фан".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А в чем узрели проблему?
    Работников общепита заставляют напрягаться и выполнять качественно свою работу? Если "дома" порядок, никакие гости не страшны.
    А для того чтобы убедиться (посмотреть), в каком санитарном состоянии находится кухня и туалет, из каких продуктов готовят нам покушать, никаких особых знаний и не нужно.
    Вела, для того чтобы судить о вкусе яичницы, нет необходимости самой уметь нести яйца.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дійсно, для чого нам особливі знання та професіоналізм:))) А смак в кожного свій, за чиїм смаком будемо визначати смак яєчні? За вашим? За моїм? Чи за Оліним?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вела, Вы с темы не съезжайте. Не уводите мысль в сторону. Мы ведь все люди взрослые и прекрасно понимаем, что возмущаются больше всех те, кому есть на что указать. Это Вам не от санэпидемстанции откупаться.
    А что до совпадения вкусов, полагаю, что мы с Вами совпадем. Вы же не любите пережаренную яичницу из тухлых яиц и грязный туалет?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я сама інколи незадоволена місцевим ресторанним та готельним сервісом, але все-рівно вважаю, що протухлість яєць та чистоту туалетів визначають далеко не журналісти без відповідної освіти. Чистота туалетів залежить, в першу чергу, від нас, від споживачів та нашої ментальності, від самосвідомості власників, та від відповідних інстанцій, які ліцензують та контролюють дані види діяльності. Якщо ми дозволяємо собі безмовно відвідувати заклади такого типу і тихенько обурюватися самі собі, але все ж таки раз за разом знову приходити в ті ж самі "нехороші" заклади... а потім , як Бога чекати на пані Фреймут, що вона прийде заступиться за ображеного споживача, помахає пальчиком і покаже цим "поганим" власникам де раки зимують. Я дуже часто відвідую ресторани і не пригадую випадку, щоб мене якось дуже погано обслужили, обрахувавли, образили чи отруїіли (хоч я досить прискіпливий споживач) - а все тому, що якщо заклад не відповідає моїм власним вимогам чи моєму уявленню про ресторанний бізнес, я його просто не відвідую.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цікаво, а пи зйомці знімальна група дотримується ст.307 ЦК України??
    Стаття 307. Захист інтересів фізичної особи при проведенні фото-, кіно-, теле- та відеозйомок

    1. Фізична особа може бути знята на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку лише за її згодою. Згода особи на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку припускається, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці, на зборах, конференціях, мітингах та інших заходах публічного характеру.

    2. Фізична особа, яка погодилася на знімання її на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, може вимагати припинення їх публічного показу в тій частині, яка стосується її особистого життя. Витрати, пов'язані з демонтажем виставки чи запису, відшкодовуються цією фізичною особою.

    3. Знімання фізичної особи на фото-, кіно-, теле- чи відеоплівку, в тому числі таємне, без згоди особи може бути проведене лише у випадках, встановлених законом.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Велла, беріть вище, вони керуються Конституцією України яка має перевагу над ЦК.

    це заклад громадського харчування, це не є втручанням у особисте життя.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ще бульшимся керувуть , бабло богаму!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    с Велой мы пообщаемся, а тебе уважаемый сказать нечего ...... коротко и ясно, даже не знаю как ответить :)))))) богаму

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тіки, напийся води... Веле вітаннячка!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ММАЙКЛ ОЛЯ ТЯ ЧЕКАТЬ......

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тіки, напийся води...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Веле большой привет!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я перепрошую, а де в конституції вказано, що журналіст без відповідних професійних знань та відповідної освіти має право займатися контролюючою та ревізійною діяльністю певної бізнесової сфери ?? То давайте тепер кожен журналіст чи громадянин, прочитавши тоненьку інструкцію та вивчивши певну юридичну термінологією буде вказувати як і в якій мірі повинні працювти інші :))) Чи може ми завтра з вами, зіславшись на відповідну статтю конституцію, підемо перевіряти нафто-переробну галузь чи фермерське господарство, чи хімічну галузь? На мою думку, не вельми логічно.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    тоді всім журналістам (а закрпатським тисо-велам завидним - тим більше) не варто писати на теми: медицини, виробництва, освіти, економіки і т.д. НЕхай пишуть про свій журфак.
    Так, Велочка-зайчику, кожен громадянин може, якшо хоче. Чи треба професійну освіту "відвідувач кафе 3го розряду", "заслужений експерт України з користування зливним бачком" і т.д.?
    А з логікою в тебе очевидні проблеми.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Душе шкода, але наші журналісти, як правило, пишуть заказні статті, або просто передирають прес-анонс :(( Так само як і передача пані Фреймут не відрізняється великим об"єктивізмом - про її приїзд було відомо в деяких закладах завчасно, особливо в тих, де знімальна група забронювала готель і де підготовка до приїзду Ревізороа почалася за декілька днів :)))) А пані Ольга , як я зрозуміла, отримала почесне..."відвідувач кафе 3 го розряду" , "заслужений експерт України з користування зливним бачком". Було б смішно, якшо не булоб так сумно :(((

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вела-рибко, ну не можна бути такою вже тупою. це не державна інспекція, це тб-шоу, і його завданням не є складання статистики по кількості тараканів в розрізі закладів громадського харчування - це робота тих же держструктур. завдання передачі - інфотейтмент, глядач дивиться, щоб побачити як Оля кривить писочка "ой, дивіцця, тарган" або як вона сперечається з хамлом-охоронцем і т.д.. І з цим завданням вона абсолютно сравляється. За "обєктивізмом" це, напевно, лише до тебе (до кого ж ще). Твій коментар (цей і інші твої гавкання з дурнуватими нефаховими "згадуваннями" конституції) залишає враження, шо ти або місцева невдаха-журналістка, яка заздрить, або співробітниця одного з таких закладів, до якого "не зайшли похвалити" (грошей у керівництва не стачило?).

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вельмишановний хебельс, а хто вас вьогодні так образив, що замість того щоб дискутувати та аргументувати свою точку зору, ви переходите на образливі висловлювання? Доречі, хоч я і не дуже погоджуюся з концепцією передачі, але Ольга не кривить писочок, а я - не гавкаю. Коли люди дискутують, то не завжди погоджуються один з одним, але вдаватись до таких словесних викрутасів...говорю відверто, мені це неприємно. З моїм фахом ви не вгадали, моє невеличке підприємство досить успішно займається виготовленням одягу та сценічних костюмів з вишивкою ручної роботи.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    велочко-пампушко, ах кастюмчики шшшом?... тоді, зайчику, згідно з твоєю ж логікою і багаторазово повтореною дебільною мантрою про "без відповідної освіти!!! гвалт!!!" - тобі ХТО дав право судити про те яким має бути ТБ, готельний бізнес, ресторанний, "порушення" законодавства? в тебе є відповідні "освіта, досвід"?! (все - твої "архументи").

    Вишивай руками й далі. думання головою і писання руками в тебе виходить погано.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Биография Ольги Фреймут – это яркая жизнь одной из самых впечатляющих блондинок на украинском TV . Ольга родом из Львовской области, родилась 25 февраля.

    Ольга окончила университет Франка и получила красный диплом по специальности международная журналистика. Фреймут работала моделью в Украине и за рубежом, именно она является лицом многих коллекций Оксаны Караванской. Эта красивая девушка каждый раз появляется в новых нарядах от известных дизайнеров и даже является ведущей блока «Мода для народа».

    Также Ольга работала на канале «БИ-БИ-СИ» и несколько лет в сфере международной журналистики.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви вважаєте, що кар"єра моделі, червоний диплом журналіста та відсутність професійного досвіду в даній сфері надає їй право ревізувати та консультувати готельний та ресторанний бізнес? Тоді я завтра піду ревізувати чиюсь фінансову діяльність, хоч маю непогані знання тільки в гуманітарній сфері. Дизайнерські сукні теж маю. Правда, родом я з провінційного, але любимого Ужгороду... :)))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    http://www.mukachevo.net/ua/News/view/55194

    Ревізор в Мукачеві: Ольга Фреймут викликала міліцію?
    За попередньою інформацією, знімальну групу відмовилися пускати в одне з приміщень кондитерського дому "Бондаренко".
    Ревізор в Мукачеві Ольга Фреймут викликала міліцію

    У відповідь на це ведуча програми Ольга Фреймут зауважила про права журналіста на доступ до інформації та пригрозила викликати міліцію.

    Зараз у закладі доволі напружена ситуація і всі насправді очікують, чи приїдуть правоохоронці, чи ні.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Правоохронці були, до закладу пані Ольгу так і не допустили, так само як і в "Зірці" заборонили проводити фото та відеозйомку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    она имеет право знать, какие услуги ей предоставляют, где и как готовится еда, состояние номеров готеля .. нарушений закона нет, а если Вы видите, то обращайтесь в суд.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вона має право знати, та само, як і всі ми, споживачі, вона має право витребувати інформацію, а якщо її , чи чиїсь права будуть порушені, тоді вона може теж звернутися до суду із заявою. Але не вдиратися у заклади із камерами тільки тому , що ти журналіст з медичною книжкою і тобі потрібен відповідний рейтинг передачі, проводити фото та відеозйомку (людей без їх дозволу заборонено знімати будь-кому, навіть журналістам з медичними книжками) та заважати роботі - на жаль, ознака неправової держави :(((

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Она приходит как потребитель, а снимает как журналист. Где нарушения?
    Розглянемо деякі положення Закону України «Про захист прав споживачів»

    Згідно Статті 1 «Визначення термінів» цього закону: «Споживач – фізична особа, яка придбаває, замовляє, використовує або має намір придбати чи замовити продукцію для особистих потреб, безпосередньо не пов'язаних з підприємницькою діяльністю або виконанням обов'язків найманого працівника».

    Розділ ІІ цього закону «Права споживачів та їх захист» визначає:

    У Статті 4 «Права та обов'язки споживачів»:

    1. Споживачі під час придбання, замовлення або використання продукції, яка реалізується на території України, для задоволення своїх особистих потреб мають право на:
    захист своїх прав державою ;
    належну якість продукції та обслуговування;
    безпеку продукції;
    необхідну, доступну, достовірну та своєчасну інформацію
    про продукцію, її кількість, якість, асортимент, а також про її
    виробника (виконавця, продавця);
    відшкодування шкоди (збитків), завданих дефектною чи фальсифікованою продукцією або продукцією неналежної якості, а також майнової та моральної (немайнової) шкоди, заподіяної небезпечною для життя і здоров'я людей продукцією у випадках, передбачених законодавством;
    звернення до суду та інших уповноважених органів державної влади за захистом порушених прав;
    об'єднання в громадські організації споживачів (об'єднання споживачів).

    2. Споживачі також мають інші права, встановлені законодавством про захист прав споживачів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Чудесно, а яким чином споживач визначає "належну якість продукції та обслуговування", "безпеку продукції" ??? За допомогою журналістського "ой, як гарненько, (несмачно, смачно, мило тощо),", "скільки у вас квітів живих", " боже, який жах" ???????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вело, ти справді бяхнута на голову.
    так, саме "ой, як гарненько" або "фу, гімно яке" - тільки так і визначається. спробував, оцінив, висловив оцінку. Ти шоб хліб в магазині купити викликаєш бригаду експертів з НДІ Мінагрополітики?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А я згідна з коментарем Вела. Симпатичне дівчатко веде себе не завжди коректно, може назвати директора мотельно-ресторанного комплексу (літню людину) "дідулькою", оператора - "дилдою" і т.д. М"яко кажучи, багато розуму не треба, щоб обгадити і опустити любий заклад, або ж великодушно похвалити. Вона молода і здорова не приносить ніякої користі ні людям, ні собі, ні суспільству вцілому. Вона напевне не знає що це вкласти фінанси у будь-який бізнес, як важко добиватися визнання у відвідувачів цього чи іншого ресторану або готелю і т.д. Конкуренція сама заставить підприємців і підприємства виходити на новий рівень, покращувати, кардинально змінювати. А Фреймут не тільки веде шоу, вона кайфує від того, що робить пакості. Хотіла б я хоч раз заглянути під її ліжко, оглянути її кухню або туалет, а після все це показати,як кажуть, "на всеобщее обозрение". Такі передачі виховують у людях не найкращі якості...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    іще одна дурнувата.
    подивися спочатку хоч одну передачу, а тоді п..и.
    "Вона напевне не знає що це вкласти фінанси у будь-який бізнес, як важко добиватися визнання у відвідувачів цього чи іншого ресторану або готелю і т.д. Конкуренція сама заставить підприємців і підприємства виходити на новий рівень, покращувати," - це ти, тупа куриця, із "знаннями" з розмальовок не знаєш і не бачиш. Якраз видно (і в передачі, в точу числі), шо люди срати хотіли на репутацію і клієнтів, прибуток - це і є український стиль "бізнесу". Того шо прибуток легше отримати не за рахунок гароного обслуговування/продукту/послуги, а за рахунок корупційних афер.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    іще одна дурнувата.
    подивися спочатку хоч одну передачу, а тоді п..и.
    "Вона напевне не знає що це вкласти фінанси у будь-який бізнес, як важко добиватися визнання у відвідувачів цього чи іншого ресторану або готелю і т.д. Конкуренція сама заставить підприємців і підприємства виходити на новий рівень, покращувати," - це ти, тупа куриця, із "знаннями" з розмальовок не знаєш і не бачиш. Якраз видно (і в передачі, в точу числі), шо люди срати хотіли на репутацію і клієнтів, прибуток - це і є український стиль "бізнесу". Того шо прибуток легше отримати не за рахунок гароного обслуговування/продукту/послуги, а за рахунок корупційних афер.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ольга Фреймут бистра, інтелектуальна та енергійна телеведуча, яка любить свою роботу; яка давно переросла мілкий для неї формат програми "Ревізор". Погодьтеся, мало благородства щотижня чмирити дрібних, недобитих владою, підприємців. І нарешті - для чого гарній перспективній телеведучій наражатися на брудну тему, наче вона за гроші продає ні для чого потрібні папірці з написом "Ревізор дозволяє". Її перспектива - вести круте ток-шоу , краще за Аню Безулик: блондинка блондинці - рознь. До речі, а "Фан-Фан" - це колишній ресторан "Кактус"?! Заслужили. Там класно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    кактус найкращий

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    )))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    но та шо, "фанфану " кулько, майжинь два роки , не встиглися розслабити! А то вшитко заказноє , жиє у "Унгварському" увидиме шо тамки буде! Но файно жи хуйкають кабаки та готелі !
    А ще файно би било киби Скрябін совидучим бив!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені подобається Ольга Фреймут, і передача цікава. Просто хотілося б дізнатися, у неї є спеціальні знання з цього приводу. Так, чистоту перевірити можна. А як вона перевіряє якість поданої їжі і багато іншого? Я розумію, коли б це робив шеф повар чи менеджер закладу, яке має мішеліновські зірки. Але тим не менше на Олю приємно дивитися. Тому з нетерпінням чекаю програму з Ужгороду.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мені це теж цікаво.... :)))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не варто було давати відзнаку Фанфану хоча б за те, що сайт у них на двох іноземних мовах, а українською - немає!!!

    Страницы