ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді через стафілокок закрито пологовий будинок

    24 июня 2024 понедельник
    51 переглядів

    В Ужгороді через виявлення патологічного стафілококу санепідемстанція закрила єдиний в місті пологовий будинок. Згідно з висновками санепідеміологів, паличкою стафілококу було інфіковано новонароджених малят. Носіями захворювання є і медперсонал. Висновок перевірки: недотримання санітарних правил. Наразі ведеться службове розслідування.

    Через гостру ситуацію у пологовому будинку відбулася екстрена нарада Ужгородського міськвиконкому, на якій ухвалення рішення терміново усунути вади в роботі медзакладу. Вирішено тимчасово перевести пологове відділення в дитячу хірургію міської лікарні, котру своєю чергою переведуть у загальний стаціонар Ужгородської ЦМКЛ. Породіллі з районів області, які зазвичай звертаються до Ужгородського пологового будинку, наразі народжуватимуть за місцем проживання.

    Місто в екстреному порядку виділило на дезінфекційний ремонт пологового будинку 150 тисяч гривень. Окрім ремонту, пологовий будинок переобладнають – на нове обладнання вже виділено 200 тисяч гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не вірю.
    Ужгородський пологовий будинок найкращий, і санітарні умови в ньому найкращі. Не треба бути головою санепідемстанції, щоб це помітити.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти дійсно "добрий" чоловік якщо хочеш щоб жінки та діти похворіли заразами!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти добрий чоловіче привик в гівні купатись і зараз нехочеш з нього виходити,Та відкрийте вже ви очі і подивіться які лікарні в тій же Словакії і Угорщині.Та давно настав час закривати і Ужгородську міську а за ними всі лікарні області бо там не тільки стафілокок а і ...розведеться.Досить нам медикам гнити в себе на роботі і кричати що ми найкращі коли це далеко не так.Добре що накінець то санепідемстанція пробуджується,правда дуже помалу.Хай піде і подивиться ,що робиться по селі Солотвино,в чому купаються наші громадяни,коли вже забудемо про ездеповські туалети.?!!