ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська "Жаринка" перемогла у Всукраїнському фестивалі юних пожежників

    23 июня 2024 воскресенье
    23 переглядів

    З 24 по 30 вересня у Євпаторії за сприяння Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи проходив Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежників, який зібрав представників двадцяти семи регіонів держави. Школярі із Закарпаття в одинадцяте відвідали узбережжя Чорного моря, аби позмагатися з іншими зі знання пожежно-рятувальної справи.Закарпатська «Жаринка» із школи-інтернату, що в селищі Великий Березний, здобула перемогу в номінації «за прагнення до перемоги», і була нагороджена дипломом учасника фестивалю та цінними подарунками – діти повернулися з Криму з новенькими мобільними телефонами.

    За умовами положення про проведення фестивалю, на Чорноморське узбережжя можна потрапити лише команді, яка пройшла всі три етапи фестивалю. Спочатку шкільний (він проходив взимку практично в усіх школах України), потім районний (міський), переможці якого показували свої вміння та навички на обласному етапі та виграли його.

    Виступи команд у Євпаторії оцінювало фахове журі, до складу якого увійшли народні артисти України, заслужені діячі культури та спеціалісти МНС, повідомили в Центрі пропаганди УМНС України в Закарпатській області.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору