ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді ліквідували футбольні класи!

    16 июня 2024 воскресенье
    27 переглядів

    У понеділок учням Ужгородського ліцею №20 зачитали наказ про ліквідацію трьох – останніх - футбольних класів. Формальним приводом для такого рішення стало нібито погане відвідування учнями уроків. Спочатку в Ужгородському ліцеї №20 було створено сім спортивних класів, де навчалися хлопці з усієї області. Але на початку нового навчального року чотири класи було нібито переведено до іншого ліцею. Такий крок міська влада пояснювала браком коштів на фінансування спортивних класів. І ось тепер ліквідуються останні три.

    Як повідомили “” у прес-службі СДПУ(о), коментуючи цю подію, народний депутат України член фракції СДПУ(О) Тамара Прошкуратова заявила: «Спортивний ліцей, створений за сприяння екс-губернатора Закарпаття Івана Різака, мав на меті навчання та виховання талановитих хлопців області, які в майбутньому могли б стати високопрофесійними гравцями українських футбольних команд». «Тут є очевидний політичний підтекст: тільки учні семи футбольних класів, на відміну від усіх інших, рік тому категорично відмовилися носити помаранчеві стрічки і «прикрашати» класні приміщення символікою того ж кольору», — впевнена народний депутат.

    «Є ще одна деталь: в одному з класів, (до речі, у випускному), який також ліквідовують, навчається син екс-губернатора області Олексій Різак. Очевидно, ні заяви про унеможливлення політичних репресій, ні переконання Президента України, що він не допустить переслідувань за політичними мотивами Закарпаттю не допомагають», — підкреслила Тамара Прошкуратова.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мене завжди дивувало,чого в загальноосвітній школі мають готувати футболістів.Для цього треба спеціальні спортивні школи,як колись були ДЮСШ(не знаю,чи вони зараз є).