ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Чопській митниці "експропріювали" дві іномарки — "Фольксваген-Пассат" і "Даймлер Бенц"

    26 апреля 2024 пятница
    30 переглядів

    На Закарпатті працівниками Чопської митниці припинено незаконне переміщення нашими співвітчизниками транспортних засобів через митний кордон України. Під час перевірки документів на транспортний засіб у громадянина України, який прямував на батьківщину через митний пост „Тиса” Чопської митниці автомобілем „Фольксваген-Пассат” 2003 року випуску, виявилося, що вони підроблені. Зміни в номерне позначення кузова були внесені не заводським способом. Крім того, свідоцтво про реєстрацію автомобіля було виготовлено не за стандартним зразком.

    Через той же пост Чопської митниці на Україну з Німеччини вантажним автомобілем „Даймлер Бенц” 1998 року випуску на адресу вітчизняного підприємства переміщувався мікроавтобус „Фольксваген Т4”, ровесник вантажівки. Згідно наданих митникам документів, вантажівка коштувала 2 тис євро, а мікроавтобус – 1100 євро. Проте, як виявила перевірка, транспортні засоби прямували насправді з іншої закордонної фірми на адресу фізичної особи. Крім того, справжня вартість автомобіля становить 5500 євро, а мікроавтобуса – 2900 євро.

    Транспортні засоби затримано. Складено протоколи про порушення митних правил, повідомляє інтернет-сайт Держмитслужби України.
    Чопські митники затримали «БМВ Х-5»
    На Чопській митниці затримано "БМВ 390 L" 2005 року випуску вартістю близько 210 тис. грн.
    На Чопській митниці затримали "Мерседес МЛ 400" з підробленими документами

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору