ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Екс-голова Закарпатської ДПА Ігор Кріль очолить обласний виборчий штаб НСНУ

    03 мая 2024 пятница
    24 переглядів

    Кілька хвилин тому в Ужгороді відбулася прес-конференція голови ДПА в Закарпатській області Ігоря Кріля, який оголосив про своє рішення піти з цієї посади, аби зайнятися політикою. Наказ про звільнення І.Кріля вже підписаний головою ДПА України О.Кірєєвим. В.о. голови ДПА в Закарпатській області призначено Тетяну Шаповалову, яка працювала у І.Кріля першим заступником. Швидше за все, саме вона й буде затверджена на цій посаді, просто для цього необхідно пройти “необхідну процедуру, яка займе певний час”, сказав І.Кріль.

    Екс-голова ДПА в Закарпатській області Ігор Кріль.
    Екс-голова ДПА в Закарпатській області Ігор Кріль.

    Щодо мотивів своєї відставки з посади голови Закарпатської ДПА, то Ігор Кріль зробив “цей крок свідомо”, так як сьогодні “треба підтримати Президента, якого ми обирали на 5 років” і якого “у квітні 2006 року можуть позбавити більшої частини його повноважень”, а тому, мовляв, В.Ющенко не може не виконати “тих обіцянок, які давав на Майдані”...

    Ігор Кріль також повідомив, що від завтрашнього дня очолить на Закарпатті обласний виборчий штаб “Народного Союзу “Наша Україна”, хоча він сам особисто волів би, аби це був блок. Також одним із аргументів на користь цього свого рішення І.Кріль назвав і необхідність протистояти загрозі олігархічного реваншу — як у державі в цілому, так і олігархізації НСНУ зокрема. Те, що НСНУ може повернути “не туди”, І.Кріль побачив на власні очі, перебуваючи на її з’їзді у суботу, 12 листопада.

    Що ж до того, що на Закарпатті його вважають симпатиком Ю.Тимошенко, І.Кріль відповів: так, у лютому ц.р. він підтримав Тимошенко як противагу Порошенку і чимало зробив, аби БЮТ набрав у регіоні велику вагу, однак нині вважає, що треба підставити плече В.Ющенку, у спину якому недавні соратники по Майдану “віткнули тисячі ножів”. Отаке ось раптове “прозрінння”!...

    До речі, свого часу "UA-Reporter.com" писав про те, що Ігор Кріль може очолити виборчу кампанію в регіоні однієї з політичних сил. Ми помилилися тільки в одному — це буде "Народний Союз "Наша Україна", а не блок Юлії Тимошенко.
    Фракція партії "Батьківщина" в Закарпатській облраді "приказала долго жить"...
    В Ужгороді презентовано нове громадське об’єднання

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нашій Україні -- вітання в зв’язку з нормальним вибором щодо керівника штабу.Особисто Крілю -- співчуття: роботою на такій ключовій політичній посаді він викличе на себе чималу порцію політичного болота.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "однак нині вважає, що треба підставити плече В.Ющенку, у спину якому недавні соратники по Майдану “віткнули тисячі ножів”.
    Цікаво, чому він конкретно не назвав, хто саме втикає ножі в спину Президенту? Чому політики настільки бояться вголос вимовити прізвище мстивої, амбіційної і підступної?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мабуть тому, Lasy Cat, що про це вже і так багато сказано.А крім того, треба ж передбачати і реакцію деяких журналістів. Он він ще нічого не сказав, а ти вже звинуватив його у боягузстві.А якби сказав?..Крім того, мені чомусь здається, що суть його прес-конференції зводилася до повідомлення про його власний вибір і зовсім не мала на меті поглиблювати розкол в постпомаранчевому таборі. Чи не так?..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Думаю, НСНУ від цього виграє. На сьогоднішній день ця людина виглядає чи не найкраще на політичному полі Закарпаття. Боюсь у ньому помилитися. Також, думаю, Крілю дали певні обіцянки(певне місце в списках), інакше б він не пішов з посади. А нічого негативного в тому що він підтримував Юлю, а тепер Ющенка я не бачу, адже вони були в одній команді, а тепер трошки розійшлися, при чому Юля кинула Ющенка. Він зробив свій вибір. Президента і справді треба підтримати.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вы обратите внимание: из всех обещаний, сотни раз розданных Ющенко и компанией на Майдане, оказалось выполненным только одно.

    Заказчики и организаторы убийства Гонгадзе гуляют на свободе. Фальсификаторы результатов выборов – тоже. Коррупция процветает, бандиты презрительно плюют на тюрьмы, а повышенные зарплаты и пенсии сожрала инфляция. Экономика – в стагнации, Европа и НАТО посылают нас на три известные буквы (три буквы — это ЕЭП, а не ВТО и не то, о чем вы подумали). Военные воруют, боеприпасы взрываются, шахтеры митингуют без зарплаты. И я уж молчу об обещанном статусе русского языка

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ігоря Кріля дістало і, прорвало... Проте, все значно складіше. Стратегічно Балага і "К" вже вклали у Закарпаття (читай "барвостан") вже стільки ресурсу: фінансоввого, кадрового й матеріально технічного,що віддавати усе це київським зайдам чи то Суркісам- Медведчукам, чи то Порошенкам-Мартиненкам, це як київським серпом та по закарпатських яйцях... Однак Балозі, Крілю, Колібабі й Гаваші з сотоваріщами, прийдеться якось домовлятися не лише з Київськими, а й з "місними". І насамперед з Ратушняком, Слободянюком, Цапом, Ледидою та іже з ними. Якщо закарпатці: Балога, Ратушняк, Слободянюк, Пристая, Приходько (хто там ще?)домовляться - Порошенки сюди й на поріг не зайдуть. Якщо ні - готуйтеся до того,що використовуючи місцеві чвари київські "завалять" місцевих бонз. По одному. Одним словом - "хрен редьки не слаще"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цілком згоден. Зайдам у нашому краї робити нічого! До того ж Кріль серед мукачівських — чи не найвиваженіший і достобіса розумний!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    що, двинулися розумом? Вже, здається, говорили про "чужих" та "зайд" при Москалі. І що отримали натомість? Різака та Балогу? Розуйте очі, "мЄсні"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Криль - нормальна людина, але вступила до ненормального середовища. Для "аналітика": якій ти аналітик, якщо "скрещуєшь" іжака з вужом? Обєднуватись треба не з Ратушняком і Балогою, а проти них. Не дай боже їхні партії прийдуть до влади!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Atakuy ne atakuy, vseravno poluchish ... Paxtakor chempion!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ура, "Бетмен" іде на допомогу!
    Голлівуд відпочиває - в бій пішла пята колона. Всі порядні "топ-менеджери" - на построєніє, труси в скатку і на балкон Закарпатської ОДА.
    По районах - появляються клони "Бетмена"!!!
    Ура - Вони спасли світ!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кріль справді нормальний мужик.ДЕЯКИМ КОМЕНТАТОРАМ: собаки гавкають,а караван іде...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "к" - це Кріль?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Петру". Їжак + вуж = колючий дріт. Хороший засіб для нахбних "київських" і деяких тупоголових "закарпатських". Таким примороженим не одразу збагнути - поки тут "мерзопакосний" Балога, доки тут і місцевим вискочкам типу "ратушняків" і "К" розгулятися не вдасться. А прийдуть "порошенки" - готуйте мило або вазелін... Кому що більш до вподоби.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "Аноніму". "К" - це компанія, оточення фігуранта.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аноніму і Аналитику: К - це караван, який іде, поки собаки гавкають...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дивно читати хвалебні коментарі щодо неіснуючих задатків і якихось особливих якостей Кріля. Міф на пустому місці. Заурядна особистість, рядовий піхотинець Балоги, нульовий штабіст. Хоча явно не такий подонок як Балога чи Петьовка

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тетрісу: обзивати людей подонками треба не ховаючись за ніком.Бо інакше може скластися враження, що подонок - ти сам. Не гарно...