ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через пожежі на Закарпатті залишаються без даху над головою...

    02 июля 2024 вторник
    36 переглядів

    На Закарпатті без даху над головою залишила пожежа одного з мешканців села Арданово Іршавського району. Займання сталося через коротке замкнення електромережі, а осередок пожежі найімовірніше знаходився на горищі дерев’яного будинку. Економічні втрати від вогню склали 22 тисячі гривень.

    Через несправний комин сталася вчора пожежа і у селищі Великий Березний, повідомили "UA-Reporter.com" у Центрі громадських зв’язків Головного управління МНС України в Закарпатській області. Порушення правил пожежної безпеки експлуатації димаря призвело до тління дерев’яного перекриття від якого зайнялися дві автомобільні шини. Завдяки вчасним та професійним діям березнянських пожежників вогонь вдалося спинити ще в зародковій стадії, а шкода від полум’я не перевищила 300 гривень.

    Однією знищеною та однією пошкодженою спорудою господарського призначення обійшлася несправна електромережа одному з мешканців села Рокосово, що на Хустщині. В умовах щільної забудови, коли будівлі розташовані майже впритул одна до одної, пожежники з райцентру не допустили подальше розповсюдження вогню, врятувавши при цьому матеріальних цінностей щонайменше на п’ятнадцять тисяч гривень.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору