ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Іван Сабов: Владу треба брати не Майданом, а простим народом!

    25 апреля 2024 четверг
    18 переглядів

    Сьогодні в Ужгороді відбулися збори представників регіональних організацій політичних партій, що увійшли до виборчого блоку “Влада народу” — Партії захисту пенсіонерів України, Всеукраїнської партії духовності і патріотизму та Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії “За добробут та соціальний захист народу”. Обласний осередок останньої на Закарпатті, на жаль, ще незареєстрований, а тому тут на вибори блок на виборах йде тільки двома партіями, хоча “чорнобильці” також будуть представлені у її виборчих списках. До речі, “Влада народу” делегує своїх представників лише до Закарпатської обласної та Ужгородської міських рад.

    Як поінформував “UA-Reporter.com” начальник обласного виборчого штабу блоку “Влада народу” Віктор Овчаров, вже створено виборчі штаби блоку у всіх районах краю: всі вони готові до роботи. Про створення блоку письмово повідомлено Закарпатську обласну та Ужгородську міську ТВК. На погоджувальній раді керівництва партій, що входять до блоку, погоджено виборчі списки кандидатів від “Влади народу” до обласної та Ужгородської міської рад.



    У першу п’ятірку виборчого списку блоку до облради увійшли наступні: 1. Турлаков Євгеній — голова Закарпатської облорганізації Всеукраїнської Чорнобильської Народної Партії “За добробут та соціальний захист народу”; 2. Терпак Іван — голова Закарпатскьої облорганізації Партії пенсіонерів України; 3. Швєцов Анатолій — голова ГО інвалідів “Сєлєнга”; 4. Ковчин Віктор — директор фірми “Унгрин” (м.Чоп), військовий пенсіонер; 5 Білоусов Валерій — керівник Закарпатського аукціонного центру.

    Перша виборча п’ятірка до Ужгородської міської ради представлена уже згаданим Анатолієм Швєцовим, директором МП “Лебідь” Василем Дякуличем, заступником голови ЗОО Партії пенсіонерів України, директором ТОВ “ВІК Ltd” Іваном Конюком, членом Партії пенсіонерів Олександром Костелеєм та підприємцем Андрієм Малярчуком. Окрім того, до обласної ради від блоку “Влада народу” балотується також військовий пенсіонер Іван Сабов, який курує організації Українського козацтва на теренах областей Західного регіону України. Останній, поінформувавши присутніх про те, що у виборчому списку блоку “Влада народу” до Верховної Ради України “немає жодного олігарха, а тільки представники інтелігенції, не замарані в усіляких скандалах” заявив, що “не Майданом треба брати владу, а простим народом”.

    У роботі зборів узяв участь представник Центрального виборчого штабу блоку “Влада народу” Валерій Коваленко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    otkuda vtoroe foto? odni pensioneri.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ХХіба фото підписане, що на ньому пенсіонери? Це просто ті, хто сидів у залі...