ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородцы, очевидно, решили, что ходить за водой с ведрами на речку Уж будет дешевле

    15 мая 2024 среда
    27 переглядів

    Областной центр Закарпатья вскоре может остаться без водоснабжения из-за неуплаты населением за потребленную воду. Как сообщил директор «Водоканала» Юрий Омеляненко, по состоянию на 13 февраля оплата населения за потребленную воду составляет лишь 46%. Поскольку в Ужгороде нет больших предприятий, то нормальная работа «Водоканала» почти полностью зависит от своевременной уплаты населения.
    "Даже незначительный сбой с оплатой ставит под угрозу водоснабжение в Ужгороде, поскольку «Водоканал» не может своевременно рассчитываться за потребленную электроэнергию. В случае неуплаты «Водоканалом» за электроэнергию, «Закарпатьеоблэнерго» отключит «Водоканалу» энергоснабжение, как это было в прошлом году, когда 1,5 месяца в Ужгороде были перебои с водой. Тогда возникали аварии и резко ухудшилось качество воды», отметил Ю.Омеляненко. По его словам, если население не будет платить, то «мы будем вынуждены сокращать поставки воды, чтобы сэкономить электроэнергию. Если «Закарпатьеоблэнерго» таки отключит водозабор "Минай", город будет без воды и без тепла".



    В Ужгороде на сегодняшний день не во всех многоэтажных домах круглосуточно есть вода, очень часто воду подают по графику, но все же подают. Тарифы на водоснабжение в Ужгороде: для населения - 2,05 грн. за 1 кубометр, для бюджетных учреждений - 2,25 грн., других потребителей - 4,83 грн.




    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Де це для населення вода вода по 2,05 як вони тут пишуть, я плачу по 4,83 як для "других потребителей"!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А саме цікаве в цьому те, що за комунальні послуги ( в тому числі за воду) справно платять ті, хто живе, рахуючи кожну копійку - пенсіонери, вчителі, лікарі. А от ті, у кого грощей "кури не клюють" - в тому числі ті, хто знаходиться при владі - не обтяжують себе виписуванням розрахунків у книжках за комунальні послуги і ходінням по касах. Знаю це з власного досвіду. Сам плачу за комунальні послуги вчасно, і знаю, як платять мої сусіди. Так що нехай Водоканал зробить перевірку тих, хто дійсно не платить, і відріже їм водопровідні труби. А простих людей нічого чіпати!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ти б краще написав це і до "Водоканалу", і до голови одладміністрації,меру, участникам виборі і т.д. Я стобою цілком згідний, завжди страдають ті хто не може себе захистити або немає грошей. Як про мене так, тих хто не платить, а кури грошей не клюють потрібно силою до третьої шкури обідрати. Але ви одразу із-за ниської довіри до правоохоронних органів і влади почнете гарлапанити, що помаранчові ще гірші, всіх прислідують. Вся система дебільна, і як про мене ти можеш на це вплинути єдиним чином - проголосувавши за того хто зможе вирішити це. Це єбини спосіб впливати на владу, кращого ще не придумали. Читай,думай,вибирай або іди борись з ними і сам зроби!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Мимоволі нагадується Чучка - Я за динамівську державу, поляну купель і свяляву, це поки ще вода в нас є, а як воді настане край - тоді почну протестувати!.. Так що, треба партію води заснувати, або як? Хлопці, ані ці ані наступні вибори нічого не вирішать. Народ наш треба перевиховувати, відучити його від халяви і безпорядку. Але як це зробити швидко - я не знаю...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А ти перевиховуєшся! Я буду старатись, і за останній рік багато чого помінялось у людей. Мені здається кожен задумався, що твориться навколо нього. . .