ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На закарпатське весілля гості зі Словаччини їхали з …пістолетом!

    23 июня 2024 воскресенье
    34 переглядів

    Вчора, 18 лютого, на митному посту "Ужгород", що на українсько-словацькому кордоні, митниками спільно з працівниками УСБУ в Закарпатській області було затримано громадянина Словаччини, який намагався нелегально ввезти на територію України вогнепальну зброю з набоями.

    Як повідомила "UA-Reporter.com" прес-секретар Ужгородської митниці Вікторія Сенгетовська, троє молодиків їхали з Братіслави (Словаччина) до Закарпаття на автомашині марки “Шкода Октавія”. При проходженні митного контролю їм було запропоновано заповнити митну декларацію, в якій водій вказав про наявність у нього лише 300 доларів США.

    Але інтуїція підказувала інспекторам провести більш ретельний огляд авто. Відтак, у боксі поглибленого огляду в салоні іномарки під переднім сидінням пасажира було знайдено пістолет марки “Вальтер”. Зброя знаходилася у скриньці, передбаченою заводом виробником для аптечки. А при перевірці багажного відділення митники виявили у дорожній сумці ще 35 набоїв, які лежали в боковій кишені. Виявлені зброю та набої до неї 27-річний словак визнав своєю власністю, на яку він, як з’ясувалося, мав дозвіл. Але лише на території Словацької Республіки.

    Серед трьох хлопців був і наш співвітчизник. За словами 29-річного Василя, він зі своїми словацькими друзями їхав на весілля своєї сестри в с.Зняцьово, що на Мукачівщині, яке відбувається сьогодні. Каже, що про зброю та набої він і його третій товариш не знали.

    Наразі проводиться експертна перевірка із залученням фахівців з управління СБУ. Знайдена зброя з набоями митниками вилучені.
    Закарпаття: У Малому Березному затримали озброєного пістолетом громадянина Чехії
    Пістолет у закарпатського прапорщика відібрав ...п’яний!
    Ужгород: Тому, хто посприяє затримці двох невідомих, які пограбували магазин годинників "Секунда", міліція виплатить 1 тисячу гривень
    Закарпаття: Містом Хуст бігав монах і погрожував перехожим ...пістолетом!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    треба оголосити серед митників чемпіонат на накращу інтуїцію - вона їм завжди підказує шлях до грошей