ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Анна Кожем’якіна та Тарас Гецянин — "Міс і Містер ЗакДУ–2006"

    01 мая 2024 среда
    113 переглядів

    Третій рік поспіль Закарпатський державний університет проводить конкурс “Міс+Містер ЗакДУ”. Яскраве видовище набуло великої популярності серед студентів. Взяти у ньому участь зголошуються пари, які насправді закохані, та буває, що зустрічатися хлопці і дівчата починають вже після спільно пережитих конкурсних випробувань.

    Цього року змагання проходило у Падіюні. Стати міс та містером ЗакДУ спробувало кілька десятків студентів університету та природничо-гуманітарного коледжу. До фіналу потрапило 10 пар. Випробування на конкурсантів чекали непрості. Аби завоювати титул найкращого, вроди виявилося замало. Довелося проявити спритність, дістаючи з дна басейну якнайбільше монет. У конкурсі зачісок перукарські здібності продемонстрували хлопці. Вони повинні були за короткий час зробити своїм партнеркам зачіски. Окремі були виконані вельми майстерно, що здивувало навіть професійних перукарів. На конкурсанток також чекало нелегке завдання. Не кожен зможе за 25 хвилин з обмеженої кількості продуктів – “студентського набору ”- приготувати смачну і привабливу страву. Звісно, найкраще з цим упоралися мешканки гуртожитку.

    А роздивитися вроду учасників глядачі мали змогу під час вишуканих виходів у вечірньому та весільному вбранні. Сукні і чоловічі костюми для учасників надали салон “Юлія” та торговий дім “Воронін-Україна”.

    Голова журі конкурсу ректор ЗакДУ Федір Ващук згодом зізнався, що високо оцінив організаторські здібності своїх студентів. Та пообіцяв, що і надалі підтримуватиме традицію проведення конкурсу. За результатами оцінок журі титул “Міс + містер ЗакДУ-2006” отримали студенти 2 курсу факультету міжнародних відносин Анна Кожем’якіна та Тарас Гецянин, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі Закарпатського державного університету.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А фотографії де?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вибачайте за незручності. Через технічні причини фотографія буде поставлена лише завтра.