ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський БЮТ "Рату" Сергія Ратушняка не хотів і не хоче?

    22 мая 2024 среда
    64 переглядів

    Сьогодні в Ужгородському прес-клубі реформ політики краю обговорювали проведення виборчої компанії. З журналістами спілкувались в.о. голови обласної організації партії «Батьківщина» Андрій Сербайло, перший секретар Закарпатської обласної організації КПУ Іван Мигович, депутат від блоку «Наша Україна» Оксана Ткаченко та голова обласного комітету СПУ Олексій Пристая.Усі політики одностайно виставили позитивну оцінку виборам. Проте найбільше критики та претензій висловив представник комуністів Іван Мигович. В арсеналі його звинувачень і “використання адмінресурсу, і низька явка виборців, і суттєве порушення з підрахунком голосів”. На прохання конкретизувати і назвати окремі факти Іван Мигович майстерно ухилився від відповіді. Традиційно від палкого прихильника комуністичних ідей “на горіхи” дісталось “кланово-олігархічному режиму, який зміцнив свої позиції”. На тверде переконання І.Миговича на цих виборах перемогли “ліберально-буржуазні партії, які не зможуть вивести країну з кризи”.

    А от соціаліст Олексій Пристая дотримується абслютно протележної думки щодо “буржуйних” звинувачень. Він завважив, що тільки “на симбіозі капіталістів і робітників може бути побудоване матеріальне благополуччя суспільства”. “Наш виборець виявився мудрішим за політиків”, – резюмував О.Пристая. Загальним ж підсумками виборів закарпатскі соціалісти задоволені.

    Заступник обласного штабу НСНУ ОксанА Ткаченко цілком справедливо зазначила, що ці вибори – перші демократичні в історії України. “Жодна політична сила сьогодні не може заявити, що ми втручались у виборчий процес. Народ сам дав оцінку тому, що відбувається в країні. Люди вибрали демократичний шлях розвитку і не зрадили Майдан”, – зазначила О.Ткаченко.

    Зі свого боку БЮТівець А.Сербайло переконаний, що саме коаліція помаранчевих сил є єдиним шляхом, який виведе країну із кризового стану. Аргументуючи зростання довіри народу до БЮТу він зазначив: “Ми єдина політична сила, яка здобула , а не втратила своїх прихильників”. Разом з тим він завважив, що другий результат на виборах по області його партію цілком задовільняє.

    Відповідаючи на “незручні” запитання журналістів про поствиборчу “чистку“ в рядах обласної організації БЮТу керівник останньої А.Сербайло не вбачає в цьому нічого крамольного і вважає, що рішення про вивід із партійних списків окремих, нині вже депутатів облради, є суто внутрішнім партійним питанням.

    Що ж до заяви Сергія Ратушняка в одному з обласних тижневиків з приводу пропозиції “приєднатися до цієї (БЮТ-авт.) політичної сили”, то за словами

    А.Сербайла “йому особисто про це нічого не відомо”. Журналісти так і не дізналися, хто ж лукавить – чи новообраний мер Ужгорода, чи чинний голова обласного БЮТу, повідомляє "Закарпаття online".
    Ужгород: Політичне "перекотиполе" з БЮТівським сердечком на грудях...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як завжди перекручена інфо. Самі незручні питання були до Ткаченко. На які вона щось мямлила. І про чорний ПР, і про узурпацію влади Нашою Україною, і про кандидата на крісло обл.ради. Для чого брехати?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сам ти перекручений.Чомусь інформації прес-клубу і "Закарпаття online" передають те саме, і лише ти кажеш, що щось перекручено