ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатська ліга КВК: Підсумки півфіналу

    22 мая 2024 среда
    44 переглядів

    Минулого тижян в Ужгороді в Студентському центрі дозвілля "Ювентус" пройшов півфінальний тур Закарпатської ліги КВН. У кожній грі боротьба велась не на жарт, адже у фінал виходила тільки одна команда. Правда, несподіванок не сталось, и склад фіналістів виявився очікуваним.1 гра. 11.04.06 р.

    В першій грі зустрілись команди "Нові тарифи" (Славістичний університет), "Труднощі перекладу" (ФРГФ УжНУ), "Перелом" (медфак УжНУ0 і авторська команда "От фонаря до Галуша". Стартова гра тура виявилась яскравою, гострою і спортивною. Все, як в бою – вир пристрастей під час гри и вихід емоцій після. Боротьба за перемогу точилась між молодою, але амбіційною командою медиків, яка до всього заручилась чисельною підтримкою вболівальників, та командою досвідчених гравців "От фонаря до Галуша". Досвід переміг.

    2 гра. 12.04.06 р.

    Склад учасників: "Не ПоНяЛ", "Вхід у змінному взутті" (ужгородська гімназія), "Карусель" (математичний ф-т УжНУ) та "МЭО" (факультет МЕВ УжНУ). Друга гра була не гірше першої. Розминка вийшла не дуже, але на домашньому завданні як мінімум дві команди зірвали овації. Інтриги, щоправда, не було. Вже після першого конкурсу стало зрозуміло, що "Не ПоНяЛ" переможе, гімназисти будуть другими, і тільки за третє місце йшла боротьба між математиками і МЭО, яку на дві десяті виграли математики.

    3 гра. 13.04.06 р.

    В третій грі брали участь тільки три команди, це "Перемога", "Самогон" і молода команда економістів "Тыры-пыры". Найсильнішим в грі виявився імпровізаційний конкурс, не дуже вдалась розминка, а домашні конкурси були зіграні рівно, але без яскравих моментів. Імпровізаційну частину виграла команда "Самогон", але в загальному заліку перемогла "Перемога".

    4 игра. 14.04.06 г.

    Кубкова гра, яка традиційно завершує тур, як звичайно порадувала досвідчених глядачів і здивувала випадкових перехожих. Одні втирали сльози від сміху, а деякі потискали плечима від здивування. Але це тільки місцями. Було в грі достатньо багато моментів, коли смішно було всім.

    Дівочий проект з Ужгорода виступив в своєму жіночо-космічному стилі и переміг. "Погранци" з Хмельницького виступали в якості спеціально запрошених гостей, але грали на загальних умовах. Вони, без сумніву, прикрасили гру, але до перемоги їм не вистачило одного балу.

    Команда з Мукачівського технологічного інституту "Хватило нефантазии" була не слабшою за інших в імпровізаційних конкурсах, а значить, потенціал у команди є.

    Ну і, як звичайно, в грі взяла участь "команда швидкого приготування". На цей раз вона мала назву "Хлопці в однаковій формі". Створена з підручних засобів за 10 хвилин до початку гри команда весело і жваво відіграла всі конкурси, але журі з самого початку не сприйняло її серйозно і замість оцінок ставило їм різні незрозумілі позначки.

    Підведемо підсумки. Півфінали відбулись. У фіналі Чемпіонату Закарпатської ліги КВН зустрінуться команди "ОТ ФОНАРЯ ДО ГАЛУША", "НЕ ПОНЯЛ" і "ПЕРЕМОГА". Всі інші півфіналісти разом з "Піжонами" розіграють Кубок. До зустрічі у вересні!

    Прес-служба Закарпатської ліги КВН.
    Ужгород очікує на чемпіонат і Кубок Закарпатської ліги КВК!
    В Ужгороді відбувся 2-й тур чемпіонату Закарпатської ліги КВК
    У першому турі чемпіонату Закарпатської ліги КВК беруть участь 20 команд

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору