ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З 1 червня в Україні підвищаться тарифи на міський телефонний зв’язок

    22 мая 2024 среда
    38 переглядів

    Національна комісія регулювання зв’язку України (НКРЗ) прийняла рішення "Про завердження граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги" і подала його на завердження в Міністерство юстиції України.

    Даним проектом передбачено введення граничних тарифів в дію у 2 етапи: на період з 1 червня до 31 жовтня 2006 року включно і з 1 листопада 2006 року.

    Так, на першому етапі планується збільшення тарифів на користування послугами міського телефонного зв’язку в середньому на 35%, сільського - на 30%.

    При цьому, передбачено збільшити кількість нетарифікованих хвилин, що надаються в рахунок абонплати для населення, з 175 до 200 і зменшити кількість хвилин, на які надається знижка 30%, з 1800 до 840 хвилин.

    Згідно з документом, на міжміські телефонні розмови в межах області тарифи збільшені в середньому на 10%, водночас тарифи на міжміські телефонні розмови під час найбільшого навантаження в межах України знижені в середньому на 15%.

    Крім того, істотно зменшено тарифи на послуги міжнародного телефонного зв’язку - з 20% до 70%, у залежності від напрямку.

    Тарифи на користування телеграфним зв’язком у межах України збільшені в 3 рази з урахуванням собівартості надання послуг, тарифи в напрямку країн СНД на звичайні телеграми збільшені в 2,86 рази, на термінові - у 2,67, розмір оплати за міжнародні телеграми залишається без змін.

    На другому етапі планується збільшення на 15% плати за користування міським телефонним зв’язком. Проте, рівень тарифу на дзвінки абонентів фіксованої мережі до абонентів мереж мобільного зв’язку буде зменшений на 20%.

    За словами глави НКРЗ Олега Гайдука, новий рівень тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги дозволить знизити рівень перехресного субсидування, що існує на ринку телекомунікацій, частково забезпечить покриття витрат на надання послуг місцевого телефонного зв’язку, зокрема, знизить збитковість сільського телефонного зв’язку.

    Разом з тим зниження тарифів на міжнародні виклики повинно підвищити конкурентноздатність операторів фіксованого зв’язку.

    Як повідомлялося раніше, Олег Гайдук уже заявляв про те, що тарифи на фіксований телефонний зв’язок будуть підвищені цього року навіть у тому випадку, якщо профспілки будуть виступати проти такого рішення.

    Підвищення тарифів, за словами Гайдука, також повинно посприяти зменшенню черг на телефони, у яких зараз стоять 2,5 млн осіб, повідомляє "УКРОП".
    Минулоріч "Укртелеком" встановив мешканцям Закарпаття 14086 телефонних апаратів
    Закарпатська філія ВАТ "Укртелеком" активно впроваджує нову послугу "ОГО!"
    На нас чекає обов'язкова реєстрація мобільних телефонів?
    На Закарпатті введено в дію 27 нових цифрових АТС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Да, пора начинать энергосбережение прямо из своей квартиры. Пойду лампу Ильича на кухне на импортную экономную поменяю...