ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Восени на Закарпаття приїде купа інвесторів з Росії

    26 июня 2024 среда
    32 переглядів

    Закарпаття відвідав Генеральний консул Російської Федерації у Львові Євген Гузєєв. В Ужгороді він мав зустріч із головою Закарпатської облдержадміністрації Олегом Гаваші, якого запросив відвідати влітку Калінінградську та Орловську області Росії для налагодження тісніших інвестиційних контактів.

    Натомість 14-15 вересня російські бізнесмени візьмуть участь у Міжнародній виставці-ярмароку „Турєвроцентр – Закарпаття 2006”, повідомили "UA-Reporter.com" у прес-службі Закарпатської ОДА. Наразі російська сторона проводить підбір бажаючих побачити туристичні та економічні принади Закарпаття.

    Євген Гузєєв переконаний, що співробітництво на рівні керівництва регіонів якнайкраще укріпить зовнішньоекономічні зв’язки двох держав. Наразі за обсягами іноземних інвестицій, що надійшли в економіку Закарпаття, Росія посідає тринадцяте місце після США, Японії, Німеччини, Угорщини, Австрії, Польщі, Нідерландів, Словаччини, Великобританії, Швейцарії, Італії, Чехії. В області нараховується 36 українсько-російських підприємств, обсяг інвестицій в які становить 4,4 млн. дол. США.

    Специфікою зовнішньої торгівлі області з Російською Федерацією є невеликий масштаб зовнішньоторгівельних операцій. Серед напрямків співпраці, які можна і будуть розвиватися – експорт вітчизняної продукції переробки продуктів харчування, алкогольних напоїв, зокрема вин, коньяків, меблів, механічних машин та устаткування.
    Закарпатський державний університет налагоджує стосунки з Москвою
    Восени в Ужгороді планують провести круглий стіл "Україна-Росія"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору