ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Приходько: "На Закарпатті реалізується більше 20 вагомих інвестиційних проектів"

    26 июня 2024 среда
    42 переглядів

    В Ужгороді відбулася прес-конференція генерального директора ТОВ "Закарпатське агентство із залучення інвестицій та господарського розвитку територій" Володимира Приходько, який, зокрема, повідомив, що уже минув рік із часу створення у відповідності до рішення 16-ї сесії IV скликання обласної ради агентства, яке він очолює. Але практично воно веде свою діяльність лише 9 місяців як правонаступник органу господарського розвитку (ОГР) СЕЗ "Закарпаття".

    Генеральний директор ТОВ
    Генеральний директор ТОВ "Закарпатське агентство із залучення інвестицій та господарського розвитку територій" Володимир Приходько.

    Володимир Опанасович докладно і всебічно охарактеризував роботу цієї структури, яку він вважає обласною інвестиційною палатою, що працює за принципом "єдиного вікна" і займається буденними потребами як вітчизняних, так і закордонних інвесторів у нашому краї. За його словами, наша область за показником залучених інвестицій у розрахунку на одного мешканця - на восьмому місці в державі.

    У даний час, повідомив В. Приходько, на Закарпатті знаходяться у роботі більше 20 солідних інвестиційних проектів і розповів про кожен з них.



    Богдан Дубовий.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору