ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: У пошті, яка прямувала з Австрії на Україну, виявлено ...гвинтівку!

    23 июня 2024 воскресенье
    18 переглядів

    Працівниками Чопської митниці попереджено переміщення зброї через митний кордон України.Під час перевірки міжнародного поштового відправлення, яке прямувало з Австрії на адресу нашого співвітчизника, було виявлено штурмову гвинтівку „STEYR AUG Z” калібру 5,56х45 мм.

    Штурмова гвинтівка „STEYR AUG Z” з довжиною ствола 508 мм, масою 3,6 кг з прицільною дальністю 600 м була розроблена наприкінці 60-х років ХХ століття, перебуває на озброєнні в багатьох країнах світу. Слугує для ураження живої сили противника та призначена для озброєння всіх родів військ. Зброя зроблена за системою буллпап (рукоятка управління вогнем знаходиться попереду магазина). Ручка переносу також слугує оптичним 1,5 кратним прицілом у сталевому корпусі. Корпус та магазини виготовлені з ударостійкої пластмаси. Газовий регулятор має два положення, що забезпечує роботу гвинтівки в нормальних та несприятливих умовах.

    Оскільки вітчизняним законодавством заборонено пересилати в поштових відправленнях вогнепальну зброю, гвинтівку вартістю майже 12 тисяч гривень вилучено і відправлено на експертизу. Складено протокол про порушення митних правил.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору