ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатський "похід" СБУ вилився у скандал

    18 июня 2024 вторник
    40 переглядів

    Все більших обертів набирає скандал, пов'язаний із затриманням працівниками СБУ в Закарпатській області директора держпідприємства «Брустурянське ЛМГ», депутата райради від БЮТ В.Куцина за підозрою в отриманні ним хабара в розмірі 1500 доларів США.Абсолютна більшість мешканців с.Лопухів Тячівськогр району, де і сталася ця подія, переконана, що керівника лісомисливського господарства просто «підставили» його недоброзичливці, а от «есбеушники» стали лише знаряддям у нечесних іграх. Цієї ж думки дотримується і адвокат затриманого. Його, зокрема, бентежить надто дивний факт «знайдення» пізньої ночі злощасної валюти в службовому кабінеті В.Куцина, котрий за кілька годин до цього був ретельно, але безрезультатно обшуканий все тими ж оперативниками СБУ.

    На жаль, чіткого та зрозумілого коментаря з приводу лопухівських подій від посадовців СБУ, попри відповідне звертання за «гарячими» слідами, громадськість так і не почула, повідомляє газета "ФЕСТ".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анониму. Ты не думаешь, что с "бакшишом" и Романенком и Деяком ты перегнул, т.е. сам себя поимел? Или против своего хозяина - Слободы, уже бороться начал? Уже стал хозяином в обществе, пока Слобода по киевам мыкается в поисках крыши и куска хлеба? Не обломайся!!! ты уже всех достал своим языком, который подлизывает всем подряд!