ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатські антимонопольники мають претензії до ВАТ "Закарпатгаз", обласного УМВС та Іршавського хлібокомбінату

    21 мая 2024 вторник
    51 переглядів

    Закарпатське обласне відділення АМКУ, як повідомляє інтернет-сторінка Антимонопольного комітету України, має претензії до кількох "суб’єктів" регіону.
    Зокрема, антимонопольники порекомендували ВАТ "Закарпатгаз" припинити дії з ознаками зловживання монопольним становищем. А саме — облгаз має чітко дотримуватися вимог нормативно-правових документів під час перевірок експлуатації побутових лічильників газу.

    Вони також порекомендували обласному управлінню МВС України припинити дії з ознаками порушення конкуренційного законодавства. Так, за відсутності письмової заяви громадян, долучалися квитанції на оплату певних послуг під час оформлення документів для виїзду закордон. Це стало можливим через делегування Ужгородській філії ДП «Ресурси-Документ» права надавати платні послуги за фаховою діяльністю Служби громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб у приміщенні цієї служби.

    Необхідно завужити, що наразі рекомендації Закарпатського обласного відділення АМКУ УМВС у Закарпатській області виконано.

    Окрім того, антимонопольники Закарпаття рекомендували хлібокомбінату Іршавської райспоживспілки припинити неправомірні дії. А саме — застосування різних умов до рівнозначних угод з покупцями без виправданих на це причин.



    Антимонопольний комітет України

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору