ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сьогодні вночі на Закарпатті затримали 9 нелегалів із Грузії

    03 июня 2024 понедельник
    44 переглядів

    Близько опівночі 2 серпня мобільною групою прикордонників Чопського прикордонного загону в районі застави „Павлово”, було затримано групу нелегальних мігрантів з Грузії. Серед затриманих – двоє чоловіків, двоє жінок і п’ятеро дітей, причому одна дитина – немовля, повідомив „Закарпаття online” прес-секретар Чопського прикордонного загону Роман Стахів.

    Затримані стверджують, що мали намір подолати українсько-словацький кордон самотужки, без допомоги сторонніх осіб. На Закарпаття вони добралися на таксі зі Львова, що коштувало їм трьох сотень доларів. „Добрі” люди запевнили їх, що потрапити з України до Словаччини можна без проблем.

    Метою „подорожі”, за словами нелегалів, було отримання статусу біженця в котрійсь із країн Євросоюзу у зв’язку з напруженням політичної ситуації в Грузії, що може призвести до грузинсько-абхазького збройного конфлікту.

    Оскільки в однієї дитини зафіксовано опіки руки, а в іншої – високу температуру, спричинену, швидше всього, застудою, їм надано необхідну медичну допомогу.

    Зараз затримані знаходяться на прикордонній заставі „Павлово”, після чого їх перевезуть до пункту тимчасового утримання нелегалів, що знаходиться на території Чопського прикордонного загону.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору