ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Пожежі: На Закарпатті згорів молодий хлопець

    15 июня 2024 суббота
    21 переглядів

    Сьогодні на Закарпатті близько 5-ї години ранку горіло помешкання 57-річного мешканця селища Королево Виноградівського району. На місці пожежі виявлено обгоріле тіло його 31-річного сина Юрія. Самого господаря на момент виникнення пожежі вдома не було, оскільки він на вихідні вирішив погостювати у доньки, повідомили у Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    Про вогняне дійство у двокімнатній квартирі багатоквартирного двоповерхового будинку місцеву пожежну команду повідомив хтось із сусідів. Згодом на допомогу колегам прибули й професіонали з районного центру. Хоча на приборкання вогняної стихії було затрачено менше ніж півгодини, однак, на жаль, Юрій вже жодних ознак життя не подавав. Остаточну причину його смерті з’ясують судмедексперти.

    На думку ж фахівців пожежної справи, ймовірніше за все до появи вогню в оселі призвело коротке замикання старенького телевізора. Стихія також знищила ліжко, на якому лежало тіло сина господаря, шафу, стіл, телевізор та частину іншого домашнього краму. Усього прямі матеріальні збитки, завдані стихією, оцінюються у дві тисячі гривень. Так, у порівнянні з людським життям – це сума мізерна. І це найбільше шокує.

    Зі слів очевидців, загиблих могло бути набагато більше, адже на момент прибуття пожежників сходинкова клітина будинку була вже сильно задимлена, дим пробрався й у житлові квартири, а мешканці спокійно спали, не підозрюючи про смертельну небезпеку.

    Доки одні вогнеборці боролися зі стихією в осередку пожежі, інші будили мешканців й виводили їх на свіже повітря. Усього було врятовано восьмеро мешканців, і звісно, будинок від знищення.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору