ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Мобільні вампіри" отримують ще більше можливостей!

    03 мая 2024 пятница
    15 переглядів

    Beeline збільшує на годину час безкоштовного спілкування і продовжує дію акції «Мобільні вампіри» до кінця вересня. З сьогоднішнього дня послуга «Мобільні вампіри», котра дозволяє спілкуватися безкоштовно в мережі Beeline, діє на годину довше: з півночі до 7 ранку! Також значно подешевшала вартість підключення послуги, яка тепер складає всього 5 грн. з ПДВ і без ПФ.

    Підключити послугу «Мобільні вампіри» можуть абоненти всіх тарифних планів Beeline до 15 вересня 2006 року. Безкоштовне спілкування в середині мережі триватиме до 30 вересня 2006 року. Активувати послугу можна за безкоштовним телефоном 067415.

    «Ми раді, що «Мобільні вампіри» припали до душі нашим користувачам, - заявив Директор з маркетингу ЗАТ «Українські радіосистеми» (ТМ Beeline) Антон Володькин. – Через це ми вирішили продовжити тривалість дії акції та збільшити час безкоштовного спілкування з 00:00 до 07:00 ранку. Сподіваюся, що до кінця акції багато наших абонентів скористаються цією можливістю, щоб активно відпочити або поспілкуватися зі своїми друзями. До того ж, коли ми розмовляємо «безкоштовно» - це означає жодної копійки. Адже в Beeline немає плати за з`єднання і абоненти можуть безкоштовно здійснювати дзвінки будь-якої тривалості і бути певними, що з їхніх рахунків не будуть списані ніякі приховані платежі».

    ***

    11 квітня 2006 року компанія «Українські радіосистеми (національний оператор мобільного зв’язку стандарту GSM-900/1800) оголосило про запуск бренду мобільного зв’язку Beeline в Україні. «УРС» є 100% дочірньою компанією ВАТ «Вимпелком».

    На даний час мережа стільникового зв’язку Beeline в Україні покриває територію, на якій проживає 50% населення країни. Покрито 245 великих і малих міст, а також більше 2000 інших населених пунктів, де в цілому проживає більше 23 мільйонів людей.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору